Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Laura Nuhaan boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Laura Nuhaan boeken?

drs. Laura Nuhaan boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Laura Nuhaan.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Laura Nuhaan.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Laura Nuhaan ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Laura Nuhaan plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Laura Nuhaan

Innovator in marketing en Sales
Laura is partner bij The Andeta group, een bedrijf dat management ondersteunt bij het realiseren van de digitale ambities binnen marketing en sales. Laura deed met name in Silicon Valley, waar zij tien jaar woonde en werkte, veel ervaring op met het effectief inzetten van digitale marketing, social media, en marketing automation. Daarnaast begrijpt ze als geen ander high tech en succesvol ondernemen in Silicon Valley.

Ze is auteur van het boek ‘Sales Balanced Scorecard’ en heeft vele verschillende publicaties op het gebied van digitale marketing, Social Selling, lead nurturing en moderne marketing en sales. Laura inspireert, boeit en weet een connectie met het publiek te maken. Zij weet nieuwe concepten voor haar publiek om te zetten in praktische verhalen.Laura was betrokken bij verschillende succesvolle start-ups en high tech ondernemingen in Silicon Valley. Door haar rijke internationale achtergrond beschikt zij over een grote hoeveelheid best practices en weet deze toe te passen in verschillende industrieën. Ze loopt vooruit op gebied van sales en marketing innovatie en weet dit om te zetten in praktische tools en methoden zoals zoals Benchmarking van sales, sales balanced score card, social selling en lead nurturing. Ze publiceert regelmatig en spreekt op (internationale) evenementen. Een lezing van Laura Nuhaan kenmerkt zich doordat zij het publiek weet te boeien van begin tot eind. Ze heeft een duidelijke visie op de digitale wereld van marketing, sales en ondernemen. Laura Nuhaan weet complexe verhalen in eenvoudige taal om te zetten en het publiek daarbij te betrekken.

drs. Laura Nuhaan boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Laura Nuhaan.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Laura Nuhaan, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Laura Nuhaan en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Laura Nuhaan mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Laura Nuhaan.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Laura Nuhaan. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Laura Nuhaan checken, een gratis optie plaatsen op drs. Laura Nuhaan en de boeking(en) van drs. Laura Nuhaan voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Laura Nuhaan, BOEKINGSBUREAU drs. Laura Nuhaan, BOEKINGSBURO drs. Laura Nuhaan, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Laura Nuhaan, ENTERTAINMENTBURO drs. Laura Nuhaan, ARTIESTENBUREAU drs. Laura Nuhaan, BOEKINGSKANTOOR drs. Laura Nuhaan, IMPRESARIAAT drs. Laura Nuhaan, MUZIEKBURO drs. Laura Nuhaan, MUZIEKBUREAU drs. Laura Nuhaan, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Laura Nuhaan, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Laura Nuhaan, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Laura Nuhaan.

 

Offerte drs. Laura Nuhaan aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag