Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Tony de Bree EEP MBA boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Tony de Bree EEP MBA boeken?

dr. Tony de Bree EEP MBA boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Tony de Bree EEP MBA.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Tony de Bree EEP MBA.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Tony de Bree EEP MBA ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Tony de Bree EEP MBA plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Tony de Bree EEP MBA

Trendwatcher, mobile ondernemer, spreker, strategy consultant, trainer, auteur & coach

Tony de Bree (1957) is management consultant, verandermanager, storyteller en auteur van het boek ‘Dagboek van een bankier. De dagelijkse werkelijkheid achter de prooi’(2013). De Bree komt uit een MKB-nest, is sinds 1980 getrouwd met een Française en heeft een zoon en een dochter. Hij studeerde Sociaal Economische Geschiedenis in Leiden en begon zijn carrière als programmeur Computer Ondersteund Opleiden aan de RU Leiden. In 1985 maakte hij de overstap naar de Amro Bank naar de ICT-divisie. Hij was als programma manager Computer Based Training verantwoordelijk voor de grootschalige invoering van wat nu ‘e-learning’ genoemd wordt. Na een aantal verschillende functies bij Training Development in Educatieve Technology vervulde hij een aantal project management en interim management rollen. Waaronder bij de mislukte joint venture met de Generale Bank en de fusie tussen de ABN en de Amro. Vanaf 1993 werkte hij achtereenvolgens als Hoofd Global Custody (van de back-office voor institutionele beleggers) in het wereldwijde Effecten Bedrijf, als Hoofd Business Support en als Senior Sales Manager voor grote verzekeringsmaatschappijen in Europa.

Hij vervulde vanaf 1997 tot 2001 de rol van senior management consultant Corporate IT Strategy Architecture met als belangrijkste aandachtspunten business en IT-alignment en de Corporate E-Commerce en Internet strategie van de Bank. Van 2001 tot 2004 vervulde hij de rol van global change manager bij ABN Amro Trust (de ‘belastingparadijzen’) waarbij hij van dichtbij de impact van 9/11 en de ‘War on Terror’ op het wereldwijde bankbedrijf en vooral het off-shore bedrijf meemaakte. Nadat ABN Amro onderworpen werd aan de ‘Cease and Desist’ order in 2005 werkte hij een jaar als Global Program Manager Client Acceptance Anti-Money Laundering (CAAML) bij Group Compliance, voor Private Clients New Growth Markets om vervolgens het jaar daarna de invoering van die nieuwe Compliance Policy binnen Private Banking te co-ordineren voor Europa en Latijns Amerika. Vlak nadat hij de opdracht had gekregen om een nieuwe wereldwijde organisatie voor Global Client Product Due Diligence op te zetten, ontving de Bank de brief van TCI. Vanaf 2007 tot zijn vertrek in november 2011 vervulde hij de rol van programma manager voor het opdelen (het ‘splitsen’) van ABN Amro tussen RBS, Fortis en RBS. Allereerst in opdracht van het Consortium en later onder de nieuwe leiding door de Overheid benoemd. Hij werkte mee aan het ‘Next Generation Bank’ project van ABN Amro en aan een groot project voor interne social media. Zijn laatste grote opdracht was het gecontroleerd splitsen van dat gedeelte van de Bank dat vanwege de Remedy aan de Deutsche Bank verkocht moest worden.

In 1997 behaalde hij zijn European Executive MBA op het onderwerp ‘Opportunities in Marketspace in 2005’ over de mogelijkheden voor digitale Financial Services en in 2001 promoveerde hij in de bedrijfskunde aan de RU Groningen op het onderwerp ‘Transformation of Financial Services Companies’ waarbij hij de stelling moest verdedigen dat ‘het zeer onwaarschijnlijk was dat een aantal grootbanken (lees ABN Amro en ING) nog lang in deze vorm zouden voortbestaan’. In 2012 voltooide hij de opleiding ‘Customer Experience Management en multi-channel management’ op het onderwerp ‘online customer experience’ aan Beeckesteijn Business School.

Hij is vanaf 1985 een graag geziene spreker, dagvoorzitter en panellid op conferenties in binnen- en buitenland, geeft hij gastcolleges aan universiteiten, heeft hij colleges gegeven op IBO Business School en op Nyenrode en heeft hij honderden columns geschreven in het Engels en in het Nederlands. Sinds 2001 runt hij zijn eigen Internet en e-business ventures om praktische ervaringen op te doen met nieuwe verdienmodellen, nieuwe vormen van organisaties en met crowdsourcing online in wereldwijde netwerken van online freelancers.

Na een sabbatical van 4 maanden na zijn vertrek bij ABN Amro in 2011, houdt hij zich vanaf februari 2012 bezig met management consulting en change management, het schrijven van boeken en e-books, met e-learning en e-coaching en met in-company trainingen en workshops op maat waaronder ‘van baas centraal naar klant centraal’. 

dr. Tony de Bree EEP MBA boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Tony de Bree EEP MBA.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Tony de Bree EEP MBA, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Tony de Bree EEP MBA en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Tony de Bree EEP MBA mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Tony de Bree EEP MBA.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Tony de Bree EEP MBA. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Tony de Bree EEP MBA checken, een gratis optie plaatsen op dr. Tony de Bree EEP MBA en de boeking(en) van dr. Tony de Bree EEP MBA voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Tony de Bree EEP MBA, BOEKINGSBUREAU dr. Tony de Bree EEP MBA, BOEKINGSBURO dr. Tony de Bree EEP MBA, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Tony de Bree EEP MBA, ENTERTAINMENTBURO dr. Tony de Bree EEP MBA, ARTIESTENBUREAU dr. Tony de Bree EEP MBA, BOEKINGSKANTOOR dr. Tony de Bree EEP MBA, IMPRESARIAAT dr. Tony de Bree EEP MBA, MUZIEKBURO dr. Tony de Bree EEP MBA, MUZIEKBUREAU dr. Tony de Bree EEP MBA, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Tony de Bree EEP MBA, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Tony de Bree EEP MBA, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Tony de Bree EEP MBA.

 

Offerte dr. Tony de Bree EEP MBA aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag