Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Jos Ahlers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Jos Ahlers boeken?

dr. Jos Ahlers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Jos Ahlers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Jos Ahlers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Jos Ahlers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Jos Ahlers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Jos Ahlers

Auteur Generatie Z

Jos Ahlers begon zijn carrière aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn overstap naar YR Amsterdam werd hij verantwoordelijk voor de introductie van BrandAsset Valuator, het grootste onderzoek naar merken en consumenten ter wereld. In zijn loopbaan als strateeg adviseerde hij talloze bedrijven en instellingen op het gebied van positionering en communicatie. In 2011 verscheen het boek Generatie Z dat hij samen met René C.W. Boender schreef. Profiel:

Een doctor in de Psychologie die zijn hart heeft verloren aan marketing en communicatie. Zoekt altijd naar de brug tussen strategie en uitvoering. Werkt vanuit de overtuiging dat creativiteit de kern is van het vak, maar dat creativiteit vooral het resultaat is van gedisciplineerd nadenken. Gefascineerd door doelgroepen (binnen en buiten een bedrijf), netwerken en hun gedrag. Ervaren en enthousiaste adviseur, generalist, procesmanager, schrijver, werkgroepleider en klankbord. Houdt van structuur, transparantie en resultaat. Intellectueel streng, maar vriendelijk in de omgang. Geen zwever.

Biedt:

Een uitweg uit gecompliceerde marketing en communicatie issues. Een schat aan ervaring op het gebied van marktonderzoek, positionering, merkmanagement, reputatiemanagement en de vertaling daarvan naar opvallend en relevant creatief werk.

 

dr. Jos Ahlers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Jos Ahlers.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Jos Ahlers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Jos Ahlers en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Jos Ahlers mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Jos Ahlers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Jos Ahlers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Jos Ahlers checken, een gratis optie plaatsen op dr. Jos Ahlers en de boeking(en) van dr. Jos Ahlers voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Jos Ahlers, BOEKINGSBUREAU dr. Jos Ahlers, BOEKINGSBURO dr. Jos Ahlers, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Jos Ahlers, ENTERTAINMENTBURO dr. Jos Ahlers, ARTIESTENBUREAU dr. Jos Ahlers, BOEKINGSKANTOOR dr. Jos Ahlers, IMPRESARIAAT dr. Jos Ahlers, MUZIEKBURO dr. Jos Ahlers, MUZIEKBUREAU dr. Jos Ahlers, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Jos Ahlers, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Jos Ahlers, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Jos Ahlers.

 

Offerte dr. Jos Ahlers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag