Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bernold Nieuwesteeg boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bernold Nieuwesteeg boeken?

Bernold Nieuwesteeg boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bernold Nieuwesteeg.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bernold Nieuwesteeg.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bernold Nieuwesteeg ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bernold Nieuwesteeg plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bernold Nieuwesteeg

Brengt ideeën van de tekentafel in de praktijk; alumnus Nationale DenkTank

Bernold is een energieke spreker. Hij studeerde Technische Bestuurskunde in Delft, Europees Recht in Utrecht en is ondernemer. Hij brengt graag ideeën van de tekentafel in praktijk. Als je een goed idee hebt, ga het gewoon doen!

Een voorbeeld is InvestMens, een idee dat ontstond in de Nationale DenkTank 2011. InvestMens wil letterlijk investeren in mensen. Mensen die een intersectorale baanoverstap willen maken. Met oud-deelnemer van de DenkTank Bram Eidhof leidt Bernold een haalbaarheidsonderzoek naar dit fonds. Financieel en inhoudelijk wordt InvestMens ondersteund door de ministeries van Sociale Zaken, Binnenlandse Zaken en Volksgezondheid, Randstad en PGGM.

Een ander voorbeeld is Arbinn. Een bedrijf dat innovatieve initiatieven voor de arbeidsmarkt bedenkt en uitvoert, opgericht samen met oud-deelnemer van de DenkTank Josje Damsma.

Een laatste voorbeeld is cybercrime. Bernold onderzocht de impact die cybercrime heeft op bedrijven en wat die bedrijven concreet kunnen doen om hier beter mee om te gaan.

Bernold kijkt dus met een frisse blik naar uitdagingen op de arbeidsmarkt en cybercrime en vertelt daar graag over. 

Bernold is aangesloten bij het alumninetwerk van Stichting de Nationale DenkTank

Alumni van de jaarlijks wisselende Nationale DenkTank zijn jonge, slimme mensen met veel energie die graag een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. De alumni komen vanuit uiteenlopende disciplines en belanden na hun studie in de wetenschap, het bedrijfsleven, de overheid of de non-profit sector.

Voor deelname aan de Nationale DenkTank worden mensen geselecteerd op basis van maatschappelijke betrokkenheid, academische excellentie, initiatief, buiten de eigen kaders kunnen denken, probleemoplossend vermogen, samenwerking en motivatie.

De deelnemers worden na het spreken van honderden experts gedurende de Nationale DenkTank zelf specialisten op de inhoud van het thema van hun jaar (zie kader voor overzicht thema’s door de jaren heen). Daarnaast worden de deelnemers tijdens het programma getraind in het geven van presentaties aan grote groepen en het begeleiden van workshops en discussies. 

Bernold Nieuwesteeg boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bernold Nieuwesteeg.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bernold Nieuwesteeg, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bernold Nieuwesteeg en de eventuele overige kosten om een optreden van Bernold Nieuwesteeg mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bernold Nieuwesteeg.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bernold Nieuwesteeg. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bernold Nieuwesteeg checken, een gratis optie plaatsen op Bernold Nieuwesteeg en de boeking(en) van Bernold Nieuwesteeg voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bernold Nieuwesteeg, BOEKINGSBUREAU Bernold Nieuwesteeg, BOEKINGSBURO Bernold Nieuwesteeg, ENTERTAINMENTBUREAU Bernold Nieuwesteeg, ENTERTAINMENTBURO Bernold Nieuwesteeg, ARTIESTENBUREAU Bernold Nieuwesteeg, BOEKINGSKANTOOR Bernold Nieuwesteeg, IMPRESARIAAT Bernold Nieuwesteeg, MUZIEKBURO Bernold Nieuwesteeg, MUZIEKBUREAU Bernold Nieuwesteeg, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bernold Nieuwesteeg, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bernold Nieuwesteeg, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bernold Nieuwesteeg.

 

Offerte Bernold Nieuwesteeg aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag