Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Johan Boudewijns boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Johan Boudewijns boeken?

dr. Johan Boudewijns boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Johan Boudewijns.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Johan Boudewijns.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Johan Boudewijns ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Johan Boudewijns plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Johan Boudewijns

Organisatieadviseur en expert op het gebied van ongeschreven regels

Johan Boudewijns is sinds halverwege de jaren ’90 bezig met het vergroten van het leervermogen van organisaties. Na zijn promotiestudie op dit onderwerp werkte hij bijna 10 jaar als organisatieadviseur binnen nationale en internationale organisaties in een grote diversiteit aan sectoren. Hij doet dit momenteel als directeur van de Boudewijns en Roemen Groep.

Hij is de expert in Nederland op het gebied van ongeschreven regels in organisaties. Daarnaast ontwikkelde hij in opdracht van FrieslandCampina delta 5, een instrument waarmee het organisatieleervermogen wordt gemeten, geanalyseerd en verbeterd. delta 5 is vervolgens wereldwijd uitgerold. Met dit integrale analysemodel wordt zowel de ‘harde’ als de ‘zachte’ kant van organisaties in de analyse betrokken. Het in kaart brengen van ongeschreven regels is de grote verdienste geweest van Peter Scott-Morgan. Deze heeft in eigen woorden, het stokje overgedragen aan Johan. Johan heeft zich vervolgens als expert ontwikkeld wat betreft de analyse van de ongeschreven regels ten aanzien van performance vraagstukken in organisaties en is gepassioneerd om met deze basis daadwerkelijke organisatieverbetering te realiseren.

Als adviseur heeft hij organisaties begeleid bij het veranderen van de organisatiecultuur en het creëren van een lerende organisatie in zowel de profit- als de non-profit sector en in binnen- en buitenland. Naast zijn werk als adviseur, verzorgde hij enige jaren Masterclasses bij KLM, verzorgde hij een programma-onderdeel bij de Universiteit Nyenrode en geeft met regelmaat presentaties, lezingen en workshops.

Johan Boudewijns studeerde, promoveerde en doceerde aan de Management School van de Radboud universiteit te Nijmegen. Hij volgde tevens vakken aan de universiteit van Cambridge, U.K. en de University of California at Berkeley, U.S.A. Sinds 2001 is hij als organisatieadviseur werkzaam. Hij publiceerde o.a. ‘Alice in Organisatieland ‘ dat inmiddels duizenden lezers kent. Het boekje is onder andere verkrijgbaar via managementboek.nl

dr. Johan Boudewijns boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Johan Boudewijns.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Johan Boudewijns, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Johan Boudewijns en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Johan Boudewijns mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Johan Boudewijns.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Johan Boudewijns. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Johan Boudewijns checken, een gratis optie plaatsen op dr. Johan Boudewijns en de boeking(en) van dr. Johan Boudewijns voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Johan Boudewijns, BOEKINGSBUREAU dr. Johan Boudewijns, BOEKINGSBURO dr. Johan Boudewijns, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Johan Boudewijns, ENTERTAINMENTBURO dr. Johan Boudewijns, ARTIESTENBUREAU dr. Johan Boudewijns, BOEKINGSKANTOOR dr. Johan Boudewijns, IMPRESARIAAT dr. Johan Boudewijns, MUZIEKBURO dr. Johan Boudewijns, MUZIEKBUREAU dr. Johan Boudewijns, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Johan Boudewijns, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Johan Boudewijns, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Johan Boudewijns.

 

Offerte dr. Johan Boudewijns aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag