Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen prof. dr. Anton van der Geld boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

prof. dr. Anton van der Geld boeken?

prof. dr. Anton van der Geld boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van prof. dr. Anton van der Geld.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van prof. dr. Anton van der Geld.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van prof. dr. Anton van der Geld ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van prof. dr. Anton van der Geld plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie prof. dr. Anton van der Geld

Succesvol leiderschap, succes & creativiteit “Uitdagend werk, bezielende leiding en gezonde stress kunnen niet zonder elkaar. Het zijn DE ingrediënten voor een optimale balans tussen werk en privé. Ze vormen de basis voor een innoverende en succesvolle organisatie/onderneming, en een gelukkig privéleven.”

De Vlaams-Nederlandse psycholoog en psychotherapeut prof. Van der Geld zet zich in voor een menselijker samenleving en hij stelt zijn kennis en ervaring ten dienste van zowel overheidsinstanties, als het bedrijfsleven en van kleine bedrijven of individuen tot grote multinationals. Hij wendt zijn kennis aan om organisaties beter te laten functioneren, om mensen beter én plezieriger te laten presteren. Hij legt onder andere de nadruk op balans binnen de organisatie, omdat hij uit ervaring weet dat dit leidt tot tevredener en beter gemotiveerde werknemers.

Prof. dr. Anton M.C. van der Geld, opgeleid aan de universiteiten van Utrecht, Leuven en Tilburg, heeft een adviespraktijk en is president-hoogleraar van het BeNeLux-Universitair Centrum voor wetenschap, cultuur en humaniteit in Europa. Hij vervult verschillende bestuurs- en adviseursfuncties, is een veelgevraagd spreker en beschikt over een uitgebreid netwerk in de Benelux-landen.

Van der Geld inspireert zijn toehoorders door handvatten aan te reiken over hoe zij het beste uit zichzelf en anderen kunnen halen. Zijn visie hierop is verrassend en vernieuwend, waarbij hij zich mede baseert op zijn gesprekken met bekende mensen over het hoe en waarom van hun succes in de maatschappij. De ontwikkeling van een eigen levens- en werkstijl is volgens hem daarbij onmisbaar.

Vanuit zijn eigen visie op een goede balans binnen en buiten het werk, daagt Van der Geld zijn publiek uit om zichzelf, hun relaties en hun werk te analyseren. Hij betitelt zijn optredens dan ook als een soort werkcolleges, die hij innemend en inspirerend presenteert, niet alleen omdat hij goed kan spreken maar ook bijzonder goed kan luisteren.

Hij wordt ook wel de ‘balansdokter’ genoemd, omdat hij een eigen visie heeft ontwikkeld op balans in bedrijven en organisaties, en balans in ons leven in werk en privé. Met een dergelijke balans werk je ook aan een betere samenleving, zoals hij in zijn laatste drie boeken heeft verwoord.

prof. dr. Anton van der Geld boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van prof. dr. Anton van der Geld.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van prof. dr. Anton van der Geld, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van prof. dr. Anton van der Geld en de eventuele overige kosten om een optreden van prof. dr. Anton van der Geld mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van prof. dr. Anton van der Geld.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor prof. dr. Anton van der Geld. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van prof. dr. Anton van der Geld checken, een gratis optie plaatsen op prof. dr. Anton van der Geld en de boeking(en) van prof. dr. Anton van der Geld voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT prof. dr. Anton van der Geld, BOEKINGSBUREAU prof. dr. Anton van der Geld, BOEKINGSBURO prof. dr. Anton van der Geld, ENTERTAINMENTBUREAU prof. dr. Anton van der Geld, ENTERTAINMENTBURO prof. dr. Anton van der Geld, ARTIESTENBUREAU prof. dr. Anton van der Geld, BOEKINGSKANTOOR prof. dr. Anton van der Geld, IMPRESARIAAT prof. dr. Anton van der Geld, MUZIEKBURO prof. dr. Anton van der Geld, MUZIEKBUREAU prof. dr. Anton van der Geld, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU prof. dr. Anton van der Geld, ARTIESTENBOEKINGSBURO prof. dr. Anton van der Geld, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR prof. dr. Anton van der Geld.

 

Offerte prof. dr. Anton van der Geld aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag