Eigenschappen Huub van Zwieten boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Huub van Zwieten boeken?

Huub van Zwieten boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Huub van Zwieten.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Huub van Zwieten.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Huub van Zwieten ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Huub van Zwieten plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Huub van Zwieten

Huub van Zwieten verspreidt de kunst van het werken

Per jaar houdt Huub zo’n 100 lezingen en seminars voor bedrijven, organisaties en instellingen, variërend van een half uur tot een hele dag. Kenmerkend voor Huub’s optredens is de unieke combinatie tussen inhoud en entertainment: out-of-the-box, dynamisch, energiek, laagdrempelig, luchtig, doordacht, snel en verdiepend. Huub spreekt uit ervaring, hij is sinds 2000 CEO van TalentFirst Nederland BV, waar 30 coaches/ trainers talentontwikkelingprogramma’s bieden aan bedrijven als Ahold, Rabobank, Heineken, Belastingdienst, ING, etc.Huub’s inspirerende inbreng toont hoe het voor iedereen mogelijk is om keuzes te maken op basis van je persoonlijke passies, wensen, dromen, drijfveren en talenten. Je ontdekt hoe je meer profijt kunt hebben van je unieke persoonlijkheid. En hoe je je werk en leven zo kunt vormgeven dat het je energie geeft in plaats van energie kost. Omdat het leven te kort is om met minder genoegen te nemen.Huub van Zwieten, auteur van zes bestseller boeken, wordt door velen ook wel de Droombaangoeroe genoemd.Droombaangoeroe… Wat moet je je daarbij voorstellen?

Huub is een eigengereide persoonlijkheid, die werken en leven zoveel mogelijk als 1 geheel benadert. Als ondernemer geniet hij in zijn bedrijfspand en woonhuis van 365 vakantiedagen. En hoe hij dat voor elkaar krijgt, deelt hij graag met jou.

Misschien komt het doordat hij zelf de jongste was in een Utrecht gezin met zeven kinderen, maar Huub’s eigen talenten zijn ongetwijfeld daadkracht, creativiteit en het zien van mogelijkheden. Dit komt er niet alleen in werk uit, maar bij alles waar hij zich mee bezig houdt. Vanuit zijn drijfveren om anderen iets moois te bieden en creatief een bijdrage te leveren is de term Droombaangoeroe hem op het lijf geschreven.Huub:

‘Ik vind het lekker om het druk te hebben, om met veel dingen tegelijk bezig te zijn. Boeken, het huis, onze nieuwe locatie, het gezin, lezingen, workshop, sales, en de overall management- en marketingtaken binnen mijn bedrijf. Ik gedij goed als het eigenlijk net iets te druk is met inspirerende dingen en ontmoetingen. Vooral als ik zicht heb op een paar dagen er tussen uit, voor een vakantietje, op stap met vrienden, een seminar of iets dergelijks. Een mooie balans vinden, doen waar je goed in bent en bezig zijn met die dingen waar je lichtjes van in je ogen krijgt, daar draait het toch om. Mijn motto? Embrace life through work!’Al ver voordat ‘Het Nieuwe Werken’ populair werd, gaf Huub al zijn eigen draai aan werken en ondernemen. Met ‘Het Nieuwe Werken’ is werken niet langer een noodzakelijk kwaad om je brood te verdienen, de schoorsteen te doen roken. Werken is iets moois, waardevols en kan bijdragen tot je persoonlijke geluk, tot wie je bent zoals je bedoeld bent te zijn, de optimale versie van jezelf. Huub daagt zichzelf en zijn omgeving continu uit om je droom te leven en groots te denken. Zijn ‘Avond van de overvloed’, de inspiratieromans ‘Marijn is klaar met werken’ en ‘Thank God It’s Monday’, het gecrowdsourcde ‘Droombaanhotel’ midden in de Jordaan en zijn theatershows in onder andere Koninklijk Theater Carré, zijn voorbeelden dat deze man practice what you preach serieus neemt. Ondernemerschap is meer dan het woord directeur op je visitekaartje. Ondernemerschap is je dromen waarmaken, risico’s nemen, inspireren en het beste uit jezelf en je omgeving halen. En deze eigenschappen zijn belangrijk voor iedereen die zijn werk serieus leuk wil maken!

Huub van Zwieten boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Huub van Zwieten.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Huub van Zwieten, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Huub van Zwieten en de eventuele overige kosten om een optreden van Huub van Zwieten mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Huub van Zwieten.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Huub van Zwieten. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Huub van Zwieten checken, een gratis optie plaatsen op Huub van Zwieten en de boeking(en) van Huub van Zwieten voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Huub van Zwieten, BOEKINGSBUREAU Huub van Zwieten, BOEKINGSBURO Huub van Zwieten, ENTERTAINMENTBUREAU Huub van Zwieten, ENTERTAINMENTBURO Huub van Zwieten, ARTIESTENBUREAU Huub van Zwieten, BOEKINGSKANTOOR Huub van Zwieten, IMPRESARIAAT Huub van Zwieten, MUZIEKBURO Huub van Zwieten, MUZIEKBUREAU Huub van Zwieten, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Huub van Zwieten, ARTIESTENBOEKINGSBURO Huub van Zwieten, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Huub van Zwieten.

Offerte Huub van Zwieten aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag