Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Eric Paul Busropan boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Eric Paul Busropan boeken?

Eric Paul Busropan boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Eric Paul Busropan.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Eric Paul Busropan.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Eric Paul Busropan ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Eric Paul Busropan plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Eric Paul Busropan

Success is how high you bounce when you hit bottom

Eric Paul Busropan is een inspirerende coach, trainer, schrijver, onderzoeker maar bovenal een inspirator die een ieder weet te raken en de verborgen potentiële kracht van een persoon weet te vinden. Het activeren van je verborgen potentiële kracht is een formule die hij reeds vele jaren succesvol toepast bij bedrijven en personen. Van Financiële Emotie ©, zelfvertrouwen, persoonlijke ontwikkeling, lichamelijk- en geestelijk welzijn. Zijn jarenlage ervaring staat voor praktisch en pragmatisch denken en doen. Met name op het gebied van Financiële Emotie heeft hij baanbrekend werk verricht.

Met zijn altijd optimistische en rechtvoor zijn raap aanpak geeft hij verrassende seminars die zich richten op de persoonlijke ontwikkeling en begeleiding van mensen en bedrijven. Hierbij kijkt hij naar de achtergrond, omgeving en de persoonlijke doelstellingen. Zijn aanpak kenmerkt zich dan ook door de seminar aan te passen aan de mens in plaats van de mens aan zijn seminars en trainingen.

“Inspireren is niet motiveren inspiratie zit dieper en geeft meer voldoening”

De essentie dat ben jij. De wereld ontwikkelt en verandert! Dit vergt continue aandacht van jou en je organisatie. De groei van een organisatie hangt voor een belangrijk deel samen met de ontplooiing van en financieel emotioneel welzijn van de mensen die er werken. Het inspelen op toekomstige mogelijkheden biedt een enorme uitdaging en vraagt naast observatie vooral actie en persoonlijke groei.

In Eric Paul ’s visie begint de ontwikkeling en verandering bij de mensen die voor u organisatie werken. Zij maken het onderscheidende karakter tussen jou en andere organisaties. In onze visie zijn de gezondheid en het welbehagen de begeleidende motiveringen waardoor u uw organisatie een duidelijke stap voorwaarts kunt laten maken. Voelt u zich als mens goed dan presteert u beter, presteert u beter gaat uw productiviteit omhoog, gaat uw productiviteit omhoog dan gaat het beter met uw onderneming.

“Als je doet wat je altijd hebt gedaan, krijgt je wat je altijd hebt gekregen”

De trainingen, personal coachings en workshops zijn uniek en worden gegeven met kennis van nieuwe technologie en eeuwenoude wetenschappen van de mens zijn lichaam en geest. Combinaties leggen tussen praktijk en theorie geven u de vaardigheid het geleerde te ervaren en in de praktijk eigen te maken.

De missie van Eric Paul is mensen en daardoor organisaties te inspireren, te ondersteunen in hun persoonlijke en zakelijke ontwikkelingen door zowel de persoon als het bedrijf ‘Financieel emotioneel’ in balans te houden, wat er ook gebeurt: verlies, winst, rijkdom, armoede, faillissement, doorstart scheiding etc….

Eric Paul biedt een optimale en unieke ondersteuning om deze verdere groei mogelijk te maken. De belangrijkste missie is kennis overdracht op het gebied van persoonlijk welzijn en welbehagen.

Wij nemen u uit uw normale leef- werkomgeving naar een gecontroleerde omgeving waar wij u kennis laten nemen van de essentie van het leven. Wij geven u direct de mogelijkheid dit toe te passen en middels oefeningen het u eigen te maken.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven en als zelfstandig ondernemer heeft Eric Paul persoonlijk mogen ervaren wat de leuke en ook de minder leuke uitdagingen van het leven met zich mee kunnen brengen. Dit maakt hem een ervaringsdeskundige die geen onderwerp onbesproken laat. Een inspirator waar je alles mee kan bespreken en geen onderwerp uit de weg zal lopen.

 

Eric Paul Busropan boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Eric Paul Busropan.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Eric Paul Busropan, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Eric Paul Busropan en de eventuele overige kosten om een optreden van Eric Paul Busropan mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Eric Paul Busropan.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Eric Paul Busropan. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Eric Paul Busropan checken, een gratis optie plaatsen op Eric Paul Busropan en de boeking(en) van Eric Paul Busropan voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Eric Paul Busropan, BOEKINGSBUREAU Eric Paul Busropan, BOEKINGSBURO Eric Paul Busropan, ENTERTAINMENTBUREAU Eric Paul Busropan, ENTERTAINMENTBURO Eric Paul Busropan, ARTIESTENBUREAU Eric Paul Busropan, BOEKINGSKANTOOR Eric Paul Busropan, IMPRESARIAAT Eric Paul Busropan, MUZIEKBURO Eric Paul Busropan, MUZIEKBUREAU Eric Paul Busropan, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Eric Paul Busropan, ARTIESTENBOEKINGSBURO Eric Paul Busropan, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Eric Paul Busropan.

 

Offerte Eric Paul Busropan aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag