Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen David Schrooten boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

David Schrooten boeken?

David Schrooten boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van David Schrooten.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van David Schrooten.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van David Schrooten ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van David Schrooten plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie David Schrooten

De vreselijke reis van een jonge Nederlandse hacker
David Schrooten is programmeur, web- en softwareontwikkelaar. Door uit de hand gelopen hackersactiviteiten heeft hij van 2012-2014 , als zoals de Amerikanen het stellen, ‘meest gezochte hacker ter wereld’ gevangen gezeten in Roemenië, de VS en Nederland. Zijn boek ‘Alias Fortezza’ verschijnt Mei 2016 bij Uitgeverij Balans (ISBN 9789460030666).David Schrooten leidt als jonge volwassene twee levens. In de echte wereld is hij overdag webdeveloper voor een zorgverzekeraar en studeert hij Communicatie en Multimedia Design. ’s Avonds gaat hij online met de verkeerde mensen in zee en raakt hij als hacker betrokken bij een omvangrijke creditcardfraude. De Roemenen arresteren hem. Na zijn uitlevering ervaart hij ook in Amerika de hel van het gevangenisleven. Haat en willekeur, eenzame opsluiting en uitzichtloosheid dwingen hem bijna tot het uiterste. Terug in Nederland gaat het goed met hem en vertelt hij in zijn boek ‘Alias Fortezza’ zijn verhaal. Gedetailleerd en persoonlijk. Als een ander en sterker mens.Fragment David Schrooten in DWDD.

David Schrooten boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van David Schrooten.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van David Schrooten, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van David Schrooten en de eventuele overige kosten om een optreden van David Schrooten mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van David Schrooten.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor David Schrooten. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van David Schrooten checken, een gratis optie plaatsen op David Schrooten en de boeking(en) van David Schrooten voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT David Schrooten, BOEKINGSBUREAU David Schrooten, BOEKINGSBURO David Schrooten, ENTERTAINMENTBUREAU David Schrooten, ENTERTAINMENTBURO David Schrooten, ARTIESTENBUREAU David Schrooten, BOEKINGSKANTOOR David Schrooten, IMPRESARIAAT David Schrooten, MUZIEKBURO David Schrooten, MUZIEKBUREAU David Schrooten, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU David Schrooten, ARTIESTENBOEKINGSBURO David Schrooten, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR David Schrooten.

Offerte David Schrooten aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag