Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Naema Tahir boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Naema Tahir boeken?

Naema Tahir boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Naema Tahir.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Naema Tahir.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Naema Tahir ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Naema Tahir plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Naema Tahir

Schrijver en jurist
Naema Tahir is schrijver en jurist van Brits-Pakistaans-Nederlandse origine. Naema Tahir studeerde Nederlands en Internationaal Recht te Leiden en werkte voor verschillende Nederlandse ministeries. In Lagos, Nigeria was ze Protection Officer van de UNHCR. Tot 2009 was ze als juriste, gespecialiseerd in economische en sociale rechten, verbonden aan de Raad van Europa, in Straatsburg, Frankrijk.Tahir is auteur van vele boeken en artikelen over de multiculturele samenleving, met een bijzondere belangstelling voor de mensenrechten van vrouwen in zowel moderne als traditionele gemeenschappen. Tevens schrijft zij over de worsteling van migranten uit verschillende generaties die graag ergens bij willen horen, die de pijn ervaren van het wortel schieten en die tegelijk hoopvol bouwen aan een nieuw bestaan. Al haar boeken behandelen de thema’s emancipatie en zelfbeschikking, migratie en integratie, mensenrechten en vrijheid, waaronder haar laatste roman De Bruid en haar essaybundel Gesluierde Vrijheid.Momenteel werkt Tahir aan Brieven in Urdu, een verhalenbundel over de hoop en de heimwee van migranten en de familieleden die zij achterlieten in het land van herkomst. Tahir’s schrijven is in de loop der jaren steeds milder geworden. Haar grote voorbeeld is Stefan Zweig, een auteur die met een groot gevoel voor empathie schrijft. Tahir is regelmatig commentator over deze thema’s en is een graag geziene gast in diverse media. Ze was in 2008 Zomergast voor het gelijknamige programma. Van 2011 tot 2012 was zij columniste bij Buitenhof. Momenteel is zij columniste van dagblad Trouw. Tahir is Forumlid van de Stichting lezen en schrijven, waar zij leesbevordering binnen kwetsbare groepen aanmoedigt. Zij is lid van de European Cultural Foundation en van het Adviesraad Internationale Vraagstukken. Voorheen was zij Comitélid van Human Rights Watch Nederland, Amnesty International en E-Quality (tegenwoordig Atria). 

 

Naema Tahir boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Naema Tahir.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Naema Tahir, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Naema Tahir en de eventuele overige kosten om een optreden van Naema Tahir mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Naema Tahir.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Naema Tahir. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Naema Tahir checken, een gratis optie plaatsen op Naema Tahir en de boeking(en) van Naema Tahir voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Naema Tahir, BOEKINGSBUREAU Naema Tahir, BOEKINGSBURO Naema Tahir, ENTERTAINMENTBUREAU Naema Tahir, ENTERTAINMENTBURO Naema Tahir, ARTIESTENBUREAU Naema Tahir, BOEKINGSKANTOOR Naema Tahir, IMPRESARIAAT Naema Tahir, MUZIEKBURO Naema Tahir, MUZIEKBUREAU Naema Tahir, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Naema Tahir, ARTIESTENBOEKINGSBURO Naema Tahir, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Naema Tahir.

 

Offerte Naema Tahir aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag