Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Jack Plooij boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Jack Plooij boeken?

dr. Jack Plooij boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Jack Plooij.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Jack Plooij.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Jack Plooij ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Jack Plooij plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Jack Plooij

Niets is sneller dan Formule 1

Als afgestudeerd tandarts vond Jack het een leuk idee om in 1991 een promotieonderzoek te schrijven over implantaten. Naar aanleiding van dat boekwerk reisde Jack over de hele wereld om voordrachten te geven over implantaten.

Intussen werd zijn hobby autosport steeds belangrijker en werd hij gevraagd door Olav Mol om pitreporter te worden voor Nederland. Olav en zijn maatje Jack verzorgden 7 jaar alle Formule 1 uitzendingen in Nederland voor RTL4 en SBS6. Olav als commentator en Jack als pitreporter. Sinds 2006 werkt Jack als sportverslaggever voor SBS6 en maakt daar de programma’s rond de Champ Car World Series met onder andere Robert Doornbos. Ook presenteert hij het Nationaal Verkeersexamen en geeft hij commentaar bij Domino Day. Samen met zijn maat Olav Mol ‘deed’ hij twee keer de Dakar Rally.

Jack verzorgt lezingen, workshops en diverse andere voordrachten voor het bedrijfsleven. Elke dienst of ieder product vertoont overeenkomsten met de Formule 1. Iedere voordracht barst uit zijn voegen van de F1. Zijn “implantaatervaring” gebruikt hij nog steeds bij de voordrachten in het Nederlands, Engels of Duits. Het feit dat Jack als verslaggever de F1, Dakar én de Champ Car heeft gedaan, maakt zijn voordrachten uniek!

Niemand zit dichter bij het vuur dan hij. Geheimen uit de top van de autosport, gezellige momenten achter de schermen en verborgen plannen; alles komt voorbij tijdens de wervelende presentaties van Jack. Of het nu voor een grote groep, een kleine groep of voor een paar mensen is; Jack zorgt voor een onvergetelijk tijd. Afhankelijk van de presentatiemogelijkheden kunnen naast mooie plaatjes ook prachtige videomomenten worden gebruikt.

De meest unieke kans die bedrijven kunnen krijgen is een presentatie op maat. Een nieuw product in de markt zetten? Jack vergelijkt het met de F1. Een nieuwe dienst? Jack verkoopt het uw klanten. Kortom, je kunt het niet gek genoeg bedenken of Jack kan het verkopen. Jack kan in speciale gevallen ook rijders uitnodigen, simulatoren regelen, circuits af huren of sneeuwscooters inzetten op een bijzondere dag. U vraagt en wij draaien.

Naast presentaties kan Jack ook als dagvoorzitter worden ingezet of gebruikt worden als leider van discussies. Zijn Universitaire achtergrond, zijn promotieonderzoek en zijn werk als tandarts geven hem de unieke bagage als presentator voor SBS6 Autosport én als spreker.

Niets is sneller dan Formule 1!

dr. Jack Plooij boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Jack Plooij.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Jack Plooij, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Jack Plooij en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Jack Plooij mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Jack Plooij.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Jack Plooij. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Jack Plooij checken, een gratis optie plaatsen op dr. Jack Plooij en de boeking(en) van dr. Jack Plooij voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Jack Plooij, BOEKINGSBUREAU dr. Jack Plooij, BOEKINGSBURO dr. Jack Plooij, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Jack Plooij, ENTERTAINMENTBURO dr. Jack Plooij, ARTIESTENBUREAU dr. Jack Plooij, BOEKINGSKANTOOR dr. Jack Plooij, IMPRESARIAAT dr. Jack Plooij, MUZIEKBURO dr. Jack Plooij, MUZIEKBUREAU dr. Jack Plooij, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Jack Plooij, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Jack Plooij, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Jack Plooij.

 

Offerte dr. Jack Plooij aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag