Eigenschappen ing. Justus Verkerk boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

ing. Justus Verkerk boeken?

ing. Justus Verkerk boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van ing. Justus Verkerk.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van ing. Justus Verkerk.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van ing. Justus Verkerk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van ing. Justus Verkerk plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie ing. Justus Verkerk

Nederlands ondernemer, concept ontwikkelaar, expert in verandering en International Emmy Award winnaar.
Justus Verkerk heeft in de entertainment industrie aan alle kanten van de tafel gezeten. Hij stond aan de wieg van vernieuwende concepten als Campinglife, Je Echte Leeftijd en de Entertainment Experience. Het succes blijkt uit de diverse nominaties en nationale en internationale prijzen, waaronder Effies, the Hurun Award en een Internationale Emmy Award. Deze winnende concepten bleken ook in het buitenland aan te slaan en dat maakt dat Verkerk meer dan 14 weken per jaar in het buitenland werkt. Al zijn ervaringen geven voldoende stof voor een zeer inspirerende lezing, gebaseerd op nieuwe inzichten en pakkende anekdotes. Verkerk is een expert op het gebied van verandering: hij laat zien hoe een verandering geen bedreiging is, maar juist een positieve kans biedt. Met zijn gemotiveerde lezing laat hij zien hoe je elke situatie kan veranderen in iets goeds.

Justus Verkerk trekt je mee en deelt de jarenlange ervaring die heeft hij als Product Manager bij The Walt Disney Company, Managing Director van een reclamebureau, Commercieel directeur bij één van de grootste TV-producenten van Nederland en als eigenaar van een internationaal productie en distributiebedrijf. Verandering is Justus in alle vormen tegengekomen: politieke spelletjes, faillissement en oplichting. Toch wist hij dit elke keer een goede wending te geven, hij bleef overeind en kwam na elk dal op de top terecht. Hij is een ‘omdenker’ van het eerste uur. Zijn kennis deelt hij middels toegankelijke verhalen met een duidelijke visie: in advisory boards, als docent op (inter) nationale universiteiten en in tailor-made presentaties. Verkerk leeft zijn dromen. Alles wat hij bedenkt probeert hij tot werkelijkheid te maken. Kan niet, bestaat niet. En dat blijkt uit het spectrum van onderwerpen: creatie van cross mediale concepten, crowd sourcing voor diverse maatschappelijke vraagstukken, internationaal zakendoen in de entertainment industrie en sporten met je kinderen als ultieme quality time. Aan het einde van zijn lezing denk je maar één ding: wanneer en hoe ga ik beginnen? De motiverende kracht van Justus Verkerk zorgt ervoor dat je wilt en kunt veranderen.

ing. Justus Verkerk boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van ing. Justus Verkerk.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van ing. Justus Verkerk, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van ing. Justus Verkerk en de eventuele overige kosten om een optreden van ing. Justus Verkerk mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van ing. Justus Verkerk.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor ing. Justus Verkerk. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van ing. Justus Verkerk checken, een gratis optie plaatsen op ing. Justus Verkerk en de boeking(en) van ing. Justus Verkerk voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT ing. Justus Verkerk, BOEKINGSBUREAU ing. Justus Verkerk, BOEKINGSBURO ing. Justus Verkerk, ENTERTAINMENTBUREAU ing. Justus Verkerk, ENTERTAINMENTBURO ing. Justus Verkerk, ARTIESTENBUREAU ing. Justus Verkerk, BOEKINGSKANTOOR ing. Justus Verkerk, IMPRESARIAAT ing. Justus Verkerk, MUZIEKBURO ing. Justus Verkerk, MUZIEKBUREAU ing. Justus Verkerk, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU ing. Justus Verkerk, ARTIESTENBOEKINGSBURO ing. Justus Verkerk, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR ing. Justus Verkerk.

 

Offerte ing. Justus Verkerk aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag