Eigenschappen Henk Hanssen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Henk Hanssen boeken?

Henk Hanssen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Henk Hanssen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Henk Hanssen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Henk Hanssen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Henk Hanssen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Henk Hanssen

Vaderschapsexpert

Vaderschap is het specialisme van Henk Hanssen, schrijver van diverse boeken over vaderschap en hoofdredacteur van de populaire website IkVader.nl. Wat willen vaders vandaag? Hoe kunnen zij werk en zorg combineren? Hoe communiceer je met mannen over vaderschap? Wat zijn vadervitaminen? Het zijn vragen waar Hanssen een scherpzinnige en deskundige presentatie over kan geven.

Hanssen is van origine journalist. Hij studeerde aan de School voor de Journalistiek in Utrecht en aan de Film- en TV-academie in Amsterdam. Hij schreef honderden reportages, interviews en achtergrondverhalen voor diverse week- en maandbladen, waaronder Rails, Panorama, Playboy, Reizen, Elle, De Zaak en Men’s Health. Daarnaast werkte hij als copywriter voor reclamebureaus.

Toen Hanssen een kleine tien jaar geleden hoorde dat hij vader werd, schrok hij zich een ongeluk. Hij rende naar de boekhandel op zoek naar een boek dat hem op een moderne manier vertelde wat hij kon verwachten. Omdat hij geen geschikt boek vond, besloot hij zelf de pen ter hand te nemen. Hij schreef de 9 Maanden Gids voor Mannen, een boek dat mannen stap voor stap naar de komst van hun eerste kind loodst, een Kraamkalender voor mannen en de bestseller Babymanagement, een boek dat binnenkort ook in de VS verschijnt. In dit boek gebruikt hij managementtaal om zijn lezers de beginselen van babyverzorging bij te brengen.

Tegelijkertijd begon hij de website IkVader.nl. Doelstelling: mannen informeren over het vaderschap op een manier die hen aanspreekt. Dus: geen verkleinwoordjes, geen pasteltintjes en veel humor. De site is sinds zijn start in 2001 een groot succes. IkVader is een vaste deelnemer aan de Negenmaandenbeurs in de Amsterdam RAI waar Hanssen workshops en presentaties verzorgt.

Hanssen schrijft columns en opiniestukken en wordt veelvuldig gevraagd als gast in radio en tv-shows om zijn visie op het vaderschap te geven. In 2007 werd hij door het mannenblad Men’s Health geschaard tot de 75 invloedrijkste mannen van Nederland. In 2009 riep feministisch maandblad Opzij hem uit tot Voorbeeldman.

Als spreker is Hanssen in staat zijn gehoor te raken met een boeiend, persoonlijk verhaal over vaderschap als managementprincipe en het ontstaan van de moderne vader. De lezing wordt afgewisseld met historische anekdotes, culturele uitstapjes, onderzoeksgegevens en uiteraard pakkend beeld.

Henk Hanssen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Henk Hanssen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Henk Hanssen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Henk Hanssen en de eventuele overige kosten om een optreden van Henk Hanssen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Henk Hanssen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Henk Hanssen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Henk Hanssen checken, een gratis optie plaatsen op Henk Hanssen en de boeking(en) van Henk Hanssen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Henk Hanssen, BOEKINGSBUREAU Henk Hanssen, BOEKINGSBURO Henk Hanssen, ENTERTAINMENTBUREAU Henk Hanssen, ENTERTAINMENTBURO Henk Hanssen, ARTIESTENBUREAU Henk Hanssen, BOEKINGSKANTOOR Henk Hanssen, IMPRESARIAAT Henk Hanssen, MUZIEKBURO Henk Hanssen, MUZIEKBUREAU Henk Hanssen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Henk Hanssen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Henk Hanssen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Henk Hanssen.

 

Offerte Henk Hanssen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag