Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Katherine Kucherenko boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Katherine Kucherenko boeken?

drs. Katherine Kucherenko boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Katherine Kucherenko.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Katherine Kucherenko.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Katherine Kucherenko ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Katherine Kucherenko plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Katherine Kucherenko

Business strateeg, online marketing & digital en Big Data expert en ondernemer

Katherine Kucherenko heeft als marketeer ervaring opgedaan bij een aantal B2B bedrijven en heeft aan het ‘Centre for Marketing Supply Chain’ aan de Nyenrode Business Universiteit een onderzoek uitgevoerd naar het gebruik van Social Media door bedrijven in de Zakelijke dienstverlening en de factoren die bepalend zijn voor de succesvolle implementatie daarvan. In de afgelopen jaren heeft zij voor diverse B2B bedrijven opdrachten uitgevoerd die variëren van inspirerende masterclasses, praktische workshops en privé sessies met de leden van het managementboard tot aan de ontwikkeling van online marketing strategieën.

Een groot gedeelte van haar expertise ligt in de trends en ontwikkelingen die recent de agenda van de C-Suite torpederen; adaptieve strategie, sociale business strategie, Big Data, Internet of Things, automation of knowledge work en niet-financiële business metrics zijn enkele voorbeelden daarvan. Haar doel is om bedrijven te leiden door de transformatie die nodig is om agile, sterk en concurrerend te worden. Transformatie die nodig is om naast shareholders value ook shared value te creëren en te bouwen aan een duurzame business. Katherine treedt regelmatig op als spreker bij zowel grote symposia op de Nyenrode Business Universiteit en de TU Delft als bij kleinere relatie-, themadagen en netwerkevents. Naast haar consultancy werkzaamheden bekleedt zij bestuursfuncties in de Nyenrode VCV kringen “Marketing Communicatie” en “Finance”. Haar artikelen zijn verschenen in diverse offline en online magazines, waaronder Tijdschrift voor Marketing en Marketingfacts. In afgelopen jaren heeft zij een aantal nieuwe concepten in de markt geïntroduceerd, waaronder Letslunch en Gewoonenergie en is zij de organisator van diverse events op online gebied, waaronder B2B Goes Social, Digital Data Days, Big Data Driven Desicions en het Online start-ups event. De onderscheidende kracht van Katherine is dat zij de wetenschappelijke kennis, waaronder de (meest recente) theorieën en frameworks, gebruikt om de context te schetsen voor bedrijven die inspiratie en handvatten nodig hebben om de digitale revolutie te overleven. Omdat de digitale wereld steeds sneller gaat draaien en er steeds meer data bij komt die kan worden gebruikt om een concurrentievoordeel te behalen, kan Katherine vertellen hoe je kritisch naar je huidige business model kan kijken en, als dat nodig is, te helpen om deze duurzamer en concurrerender te maken. Haar presentaties en workshops worden ervaren als wetenschappelijk onderbouwd, vooruitstrevend, confronterend, vernieuwend en inspirerend.

drs. Katherine Kucherenko boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Katherine Kucherenko.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Katherine Kucherenko, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Katherine Kucherenko en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Katherine Kucherenko mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Katherine Kucherenko.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Katherine Kucherenko. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Katherine Kucherenko checken, een gratis optie plaatsen op drs. Katherine Kucherenko en de boeking(en) van drs. Katherine Kucherenko voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Katherine Kucherenko, BOEKINGSBUREAU drs. Katherine Kucherenko, BOEKINGSBURO drs. Katherine Kucherenko, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Katherine Kucherenko, ENTERTAINMENTBURO drs. Katherine Kucherenko, ARTIESTENBUREAU drs. Katherine Kucherenko, BOEKINGSKANTOOR drs. Katherine Kucherenko, IMPRESARIAAT drs. Katherine Kucherenko, MUZIEKBURO drs. Katherine Kucherenko, MUZIEKBUREAU drs. Katherine Kucherenko, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Katherine Kucherenko, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Katherine Kucherenko, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Katherine Kucherenko.

 

Offerte drs. Katherine Kucherenko aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag