Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Rob van der Spek boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Rob van der Spek boeken?

drs. Rob van der Spek boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Rob van der Spek.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Rob van der Spek.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Rob van der Spek ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Rob van der Spek plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Rob van der Spek

The all-round ‘Sales Architect’ – dagvoorzitter, workshopspecialist, motivatietrainer, veilingmeester

Rob van der Spek volgde de studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Een succesvolle internationale carrière in Marketing, Sales en Communicatie volgde hij bij grote multinationale bedrijven op het gebied van sport, reclame, automobielindustrie en IT.

Door zijn jarenlange internationale commerciële ervaring heeft Rob van der Spek een unieke formule ontwikkeld om de commerciële resultaten van een onderneming op de korte, maar ook op de langere termijn, structureel te verbeteren.

Zijn ruime ervaring op het gebied van presenteren, tot stand gekomen door vele jaren televisie- en radiopresentatie maakt hem tot een veel gevraagd spreker. Zijn scherpe en analytische heldere workshops en lezingen zijn verpakt in een grote dosis humor, waarbij de deelnemers de commerciële boodschap snel oppikken om in de praktijk te kunnen brengen.

 

Voorbeelden van lezingen en workshops:

Scoren volgens de HUB- en DIM formule,- klantenbinding en klantvriendelijkheid in optima forma. Humoristisch, maar keiharde werkelijkheid. Interactief!

Relatiemarketing, de toverformule van de toekomst – Een humoristische lezing over ‘meer en meer’ verkopen door relatiemarketing.

Bruggen bouwen naar de toekomst – Workshop over “de pijlers van het bedrijf waarop succes gebouwd wordt”.

Een “hole in one” bij elke klant – Interactieve lezing waarbij succes op de golfbaan wordt vergeleken met succes in het bedrijfsleven.

Hoe vang ik een klant – Een workshop over de verschillende typen klanten en de wijze van benadering.

Europees zakendoen is een eitje, of niet?? – Humoristische lezing  over de verschillen in handelsculturen en de perceptie hoe wij die zien.

Bovendien is er de maatwerklezing – Totaal toegesneden op de ‘specifieke’ wensen van de klant.

Door zijn ruime ervaring op het gebied van bestuur, sociale wetgeving, de zorgsector en politiek heeft Rob van der Spek een zeer bekwame wijze van het leiden van het debat ontwikkeld, waarbij interpellatie en debatstructuur gestroomlijnd worden. Scherpte en gevatheid staan daarbij centraal. Rob van der Spek is de ideale ‘anchor man’ voor bedrijfspresentaties.

Als gediplomeerd veilingmeester sloeg Rob van der Spek reeds meer dan 500 commerciële veilingen af en heeft daarbij een sublieme humoristische stijl van veilen ontwikkeld. Deze is verwerkt in de bedrijfspresentatie “Koopsignalen herkennen”, waarbij de toehoorders ongewild, interactief deel gaan nemen aan een veiling. Hij wordt tegenwoordig veel gevraagd voor liefdadigheidsveilingen, doch ook tijdens bedrijfsfeesten is hij actief om zaken ten behoeve van vele doeleinden te veilen.

drs. Rob van der Spek boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Rob van der Spek.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Rob van der Spek, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Rob van der Spek en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Rob van der Spek mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Rob van der Spek.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Rob van der Spek. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Rob van der Spek checken, een gratis optie plaatsen op drs. Rob van der Spek en de boeking(en) van drs. Rob van der Spek voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Rob van der Spek, BOEKINGSBUREAU drs. Rob van der Spek, BOEKINGSBURO drs. Rob van der Spek, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Rob van der Spek, ENTERTAINMENTBURO drs. Rob van der Spek, ARTIESTENBUREAU drs. Rob van der Spek, BOEKINGSKANTOOR drs. Rob van der Spek, IMPRESARIAAT drs. Rob van der Spek, MUZIEKBURO drs. Rob van der Spek, MUZIEKBUREAU drs. Rob van der Spek, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Rob van der Spek, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Rob van der Spek, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Rob van der Spek.

 

Offerte drs. Rob van der Spek aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag