Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Casper Hulshof boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Casper Hulshof boeken?

dr. Casper Hulshof boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Casper Hulshof.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Casper Hulshof.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Casper Hulshof ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Casper Hulshof plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Casper Hulshof

Onderwijzer, onderzoeker en spreker

Casper Hulshof onderwijst, onderzoekt, schrijft, en spreekt. Hij observeert, aanschouwt, en analyseert ontwikkelingen in onderwijs en wetenschap met een kritische blik, en probeert de betekenis, doordachtheid, en ‘waarheid’ daarvan te duiden en uit te leggen aan een groter publiek.

In het dagelijks leven is hij docent aan de opleiding Onderwijskunde aan de faculteit Sociale Wetenschappen van de Universiteit Utrecht. Hij verzorgt onder andere onderwijs op het gebied van onderwijspsychologie, assessment, wetenschapsfilosofie en geschiedenis van het onderwijs. Verbinding met de actualiteit en humor zijn voor hem belangrijke elementen die onderwijs onderscheidend maken. Daarnaast is hij via verschillende sociale media actief deelnemer aan discussies over onderwijskwesties. Hij is initiatiefnemer van de succesvolle ‘Onderwijskunde in Utrecht’-weblog, waar actuele zaken uit het onderwijs en nieuw onderzoek in de onderwijskunde voor onderwijsgevenden en andere belangstellenden toegelicht worden. Het doel: verstevigen van de verbinding tussen theorie en praktijk, iets waar met name het onderwijsveld volop van kan profiteren.

Recent verscheen van hem, in samenwerking met de Vlaamse pedagoog Pedro de Bruyckere, het boek Jongens zijn slimmer dan meisjes. In dit boek gaat hij op laagdrempelige wijze in op bekende en minder bekende ideeën die zich hardnekkig in het onderwijssysteem genesteld lijken te hebben. Clichés over de werking van onze hersenen (‘we gebruiken maar 10% van ons brein’) tot uitspraken over het ‘jongensprobleem’ in het onderwijs: allemaal worden ze getoetst aan de hand van resultaten uit recent onderzoek. Veel ideeën sneuvelen daardoor, en andere moeten minstens stevig worden genuanceerd. Een eye-opener voor veel leerkrachten, en een frisse douche voor het onderwijsveld, ook voor bezorgde ouders en verantwoordelijke bestuurders.

dr. Casper Hulshof boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Casper Hulshof.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Casper Hulshof, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Casper Hulshof en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Casper Hulshof mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Casper Hulshof.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Casper Hulshof. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Casper Hulshof checken, een gratis optie plaatsen op dr. Casper Hulshof en de boeking(en) van dr. Casper Hulshof voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Casper Hulshof, BOEKINGSBUREAU dr. Casper Hulshof, BOEKINGSBURO dr. Casper Hulshof, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Casper Hulshof, ENTERTAINMENTBURO dr. Casper Hulshof, ARTIESTENBUREAU dr. Casper Hulshof, BOEKINGSKANTOOR dr. Casper Hulshof, IMPRESARIAAT dr. Casper Hulshof, MUZIEKBURO dr. Casper Hulshof, MUZIEKBUREAU dr. Casper Hulshof, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Casper Hulshof, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Casper Hulshof, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Casper Hulshof.

 

Offerte dr. Casper Hulshof aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag