Eigenschappen André Meiresonne boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

André Meiresonne boeken?

André Meiresonne boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van André Meiresonne.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van André Meiresonne.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van André Meiresonne ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van André Meiresonne plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie André Meiresonne

Inspirerende spreker over transformatie en leiderschap
André Meiresonne neemt je mee in een wereld van mogelijkheden. Uit eigen ervaring weet hij hoe we onszelf – en daarmee anderen! – in de weg kunnen zitten. Minder productief en minder creatief zijn dan we willen en kunnen. Zijn boodschap is: wees eerlijk over jezelf en de wereld ligt voor je open.In een wereld die steeds transparanter wordt werkt het echt niet meer om wie dan ook voor de gek te houden, jezelf noch een ander. De sleutel naar het aanboren van je potentieel heb je zelf in handen. Wil je meer en beter? Kijk in je eigen ziel en haal het beste boven. Je zult nog versteld staan.We willen allemaal hetzelfde: ons verbonden voelen. Dat begint met verbinding met jezelf. Je eigen diepste verlangens leren kennen. En daar naar durven leven. Dat doen mensen die de wereld vooruit helpen. Die het verschil maken. De basis van elk succes is zelfkennis.Het gedoe dat je hebt met anderen – en dat hebben we allemaal! – is een afspiegeling van onrust in jezelf. Los je eigen sores op en je zult zien: je problemen lossen zich op, als vanzelf. Omdat je ophoudt de ander verantwoordelijk te stellen voor jouw geluk. Je begint te leven.Het is jouw leven. Leef dat ook. Niemand anders kan dat. Je hebt maar een leven. En dat is hier, en nu. Grijp die kans, elke dag weer. Verdoe je tijd niet met gerommel. Voel je vrij om te doen waar je zin in hebt. En je zult zien: dat is precies waarvoor je aangenomen bent, wat anderen allang in jou zien. André Meiresonne is opgeleid als bestuursjurist en verdiende zij sporen in communicatie, marketing en strategie. Hij gelooft in potentieel. Hij helpt mensen en merken om er weer bovenop te komen. Terug te halen waar het ook alweer over ging: ’Waarom doen we dit eigenlijk?!’ Hij krabt weer schoon.Hij publiceerde twee boeken over persoonlijk groei: ZIN! Leidinggeven aan jezelf en anderen, en VRIJ! Leef je eigen leven. Goed ontvangen, door managers en wetenschappers, goed verkocht en nog dagelijks gedownload. Een derde boek over dagelijks geluk en meer effectiviteit is onderweg. André Meiresonne spreekt over plezier in je werk, het nut van tegenslag, veranderen van binnenuit en zingeving. Hij heeft uitgebreide kennis van maatschappelijke ontwikkelingen, bestuur, politiek en leiderschap. Hij praat uit eigen ervaring en nodigt iedereen uit om zijn of haar ervaringen te delen.

André Meiresonne boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van André Meiresonne.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van André Meiresonne, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van André Meiresonne en de eventuele overige kosten om een optreden van André Meiresonne mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van André Meiresonne.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor André Meiresonne. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van André Meiresonne checken, een gratis optie plaatsen op André Meiresonne en de boeking(en) van André Meiresonne voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT André Meiresonne, BOEKINGSBUREAU André Meiresonne, BOEKINGSBURO André Meiresonne, ENTERTAINMENTBUREAU André Meiresonne, ENTERTAINMENTBURO André Meiresonne, ARTIESTENBUREAU André Meiresonne, BOEKINGSKANTOOR André Meiresonne, IMPRESARIAAT André Meiresonne, MUZIEKBURO André Meiresonne, MUZIEKBUREAU André Meiresonne, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU André Meiresonne, ARTIESTENBOEKINGSBURO André Meiresonne, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR André Meiresonne.

Offerte André Meiresonne aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag