Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bearn Bilker boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bearn Bilker boeken?

Bearn Bilker boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bearn Bilker.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bearn Bilker.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bearn Bilker ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bearn Bilker plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bearn Bilker

Expert in Europese Koningshuizen, gespecialiseerd in de vorstenhuizen in Duitsland en Oostenrijk

Nederland en Oranje, al eeuwen lang onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat gebeurde wel met vallen en opstaan, maar zeker sedert de campagne van koningin-regentes Emma onder de noemer van “We zijn er nog”, kan er gesproken worden van een hechte band tussen Oranje en de Nederlanders. Hoe zijn in de loop der eeuwen de Oranjes omgegaan met hun eigen marktwaarde? Hebben ze bewust een pr-beleid gevoerd? Of hing het allemaal af van toevallige omstandigheden? Wat betekent Oranje voor Nederland en wat betekent Nederland voor Oranje? Maar vooral: wat is de meerwaarde van ons koningshuis voor Nederland? Welke belangen speelden in het verleden een rol en hoe zit dat nu? Zijn de dynastieke belangen altijd in het voordeel van ons land geweest, of speelden er ook eigen belangen een rol?

Vanuit het historisch perspectief laat vorstenhuis- en Oranjedeskundige Bearn Bilker zien wat de Oranjevorsten hebben betekend en nu betekenen voor Nederland als het gaat om onze nationale eenheid, voor onze sociale en culturele verworvenheden en zeker ook voor onze economische belangen.

Bearn Bilker is burgemeester van Kollumerland c.a.

Hij heeft geschiedenis gestudeerd en heeft zich gespecialiseerd in de geschiedenis van Europese vorstenhuizen. Hij publiceert daar regelmatig over in diverse bladen. Hij werkt ook regelmatig mee in het bekende tv-programma Blauw Bloed. Hij is tevens voorzitter van de Stichting Nassau en Friesland en geeft veel lezingen over de Oranjes.

Bearn Bilker boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bearn Bilker.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bearn Bilker, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bearn Bilker en de eventuele overige kosten om een optreden van Bearn Bilker mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bearn Bilker.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bearn Bilker. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bearn Bilker checken, een gratis optie plaatsen op Bearn Bilker en de boeking(en) van Bearn Bilker voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bearn Bilker, BOEKINGSBUREAU Bearn Bilker, BOEKINGSBURO Bearn Bilker, ENTERTAINMENTBUREAU Bearn Bilker, ENTERTAINMENTBURO Bearn Bilker, ARTIESTENBUREAU Bearn Bilker, BOEKINGSKANTOOR Bearn Bilker, IMPRESARIAAT Bearn Bilker, MUZIEKBURO Bearn Bilker, MUZIEKBUREAU Bearn Bilker, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bearn Bilker, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bearn Bilker, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bearn Bilker.

 

Offerte Bearn Bilker aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag