Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen prof. dr. Eduard Bomhoff boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

prof. dr. Eduard Bomhoff boeken?

prof. dr. Eduard Bomhoff boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van prof. dr. Eduard Bomhoff.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van prof. dr. Eduard Bomhoff.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van prof. dr. Eduard Bomhoff ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van prof. dr. Eduard Bomhoff plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie prof. dr. Eduard Bomhoff

Breed georiënteerde econoom
Eduard Bomhoff is hoogleraar economie aan Monash University in Kuala Lumpur in Maleisië. . Eerder was Eduard Bomhoff hoogleraar economie aan de Universiteit Nijenrode en oprichter/directeur van onderzoeksinstituut NYFER, Forum for Economic Research. Van 1981 tot 1994 was hij hoogleraar Monetaire Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ook is hij gasthoogleraar geweest in Singapore, Berlijn, Kiel, Moskou en Leuven en werkte hij als adviseur bij de Bank of Japan in Tokio en het Internationale Monetaire Fonds in Washington D.C. Hij is regelmatig gast in het TV programma Business Class van Harry Mens. Van juli tot oktober 2002 was Eduard Bomhoff vice-premier en Minister van Volksgezondheid in het interim-kabinet Balkenende I. Direct na zijn aftreden publiceerde hij “Blinde Ambitie – mijn 87 dagen met Zalm en Heinsbroek” (Balans). Het boek werd een nationale bestseller. Meer recent publiceerede hij “Uitgekleed” (Balans) over de financiele crisis. Eduard Bomhoff kan economische en politieke ontwikkelingen in Nederland in hun internationale context plaatsen. Ten aanzien van zorg is hij van mening dat het zorgstelsel faalt in preventie, efficiëntie en kostenbeheersing.

prof. dr. Eduard Bomhoff boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van prof. dr. Eduard Bomhoff.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van prof. dr. Eduard Bomhoff, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van prof. dr. Eduard Bomhoff en de eventuele overige kosten om een optreden van prof. dr. Eduard Bomhoff mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van prof. dr. Eduard Bomhoff.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor prof. dr. Eduard Bomhoff. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van prof. dr. Eduard Bomhoff checken, een gratis optie plaatsen op prof. dr. Eduard Bomhoff en de boeking(en) van prof. dr. Eduard Bomhoff voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT prof. dr. Eduard Bomhoff, BOEKINGSBUREAU prof. dr. Eduard Bomhoff, BOEKINGSBURO prof. dr. Eduard Bomhoff, ENTERTAINMENTBUREAU prof. dr. Eduard Bomhoff, ENTERTAINMENTBURO prof. dr. Eduard Bomhoff, ARTIESTENBUREAU prof. dr. Eduard Bomhoff, BOEKINGSKANTOOR prof. dr. Eduard Bomhoff, IMPRESARIAAT prof. dr. Eduard Bomhoff, MUZIEKBURO prof. dr. Eduard Bomhoff, MUZIEKBUREAU prof. dr. Eduard Bomhoff, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU prof. dr. Eduard Bomhoff, ARTIESTENBOEKINGSBURO prof. dr. Eduard Bomhoff, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR prof. dr. Eduard Bomhoff.

 

Offerte prof. dr. Eduard Bomhoff aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag