Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bart Nooteboom boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bart Nooteboom boeken?

Bart Nooteboom boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bart Nooteboom.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bart Nooteboom.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bart Nooteboom ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bart Nooteboom plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bart Nooteboom

Samenwerking, vertrouwen, innovatie en ondernemerschap en filosofie

Bart Nooteboom studeerde wiskunde en econometrie. Hij werkte bij Shell in den Haag en Londen, was wetenschappelijk directeur van het Economisch Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf, en hoogleraar bedrijfskunde en innovatie in Groningen, Rotterdam en Tilburg. Hij zat in diverse adviesraden en commissies, in binnen- en buitenland. Onder andere een commissie technologiebeleid, de WRR, selectiecommissie voor de persinnovatieregeling, en een adviescommissie voor een Max Planck instituut in Jena. Hij ontving drie internationale prijzen en is lid van de KNAW.

Hij publiceerde 11 boeken, 240 wetenschappelijke artikelen, vooral in het Engels, en 110 stukken in Nederlandse kranten. Filosofie is een levenslange hobby en sinds 5 jaar schrijft hij het (o.a. een Engels boek over humanisme, gepubliceerd in 2012). Hij gaf en geeft velerlei lezingen, cursussen en workshops.

Zijn onderwerpen zijn onder te brengen in drie gebieden:

– Samenwerking: doelen, vormen, problemen en oplossingen; vertrouwen: in wat, in wie, op basis waarvan en in hoeverre; diagnose van betrouwbaarheid (o.a. toegepast op vertrouwen van de burger in de politie, en vertrouwen van de patiënt in het ziekenhuis); vormen van toezicht met ruimte voor vertrouwen (o.a. toegepast in het Ministerie van Financien); allianties versus fusies/overnames (o.a. toegepast op ziekenhuizen).

– Innovatie en ondernemerschap: hoe komt ontdekking tot stand?; hoe combineer je efficiëntie en innovatie?; de waarde en kosten van verschil; een ander innovatiebeleid (op basis WRR advies); economie als evolutie; sterke en zwakke punten van het MKB.

– Filosofie: zelf en ander; kennis en waarheid: een pleidooi voor pragmatisme; ethiek en normen: tussen Nietzsche en Levinas; macht (o.a. Foucault); is er vrije wil?; individuele en culturele identiteit; waarheen met het humanisme?; hoe te leven voorbij het nihilisme (verlies van God, absolute waarheid en absolute ethiek)? 

Bart Nooteboom boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bart Nooteboom.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bart Nooteboom, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bart Nooteboom en de eventuele overige kosten om een optreden van Bart Nooteboom mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bart Nooteboom.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bart Nooteboom. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bart Nooteboom checken, een gratis optie plaatsen op Bart Nooteboom en de boeking(en) van Bart Nooteboom voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bart Nooteboom, BOEKINGSBUREAU Bart Nooteboom, BOEKINGSBURO Bart Nooteboom, ENTERTAINMENTBUREAU Bart Nooteboom, ENTERTAINMENTBURO Bart Nooteboom, ARTIESTENBUREAU Bart Nooteboom, BOEKINGSKANTOOR Bart Nooteboom, IMPRESARIAAT Bart Nooteboom, MUZIEKBURO Bart Nooteboom, MUZIEKBUREAU Bart Nooteboom, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bart Nooteboom, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bart Nooteboom, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bart Nooteboom.

 

Offerte Bart Nooteboom aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag