Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Marco de Witte boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Marco de Witte boeken?

dr. Marco de Witte boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Marco de Witte.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Marco de Witte.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Marco de Witte ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Marco de Witte plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Marco de Witte

Een bevlogen spreker over dilemmas in veranderprocessen!

Net als veel andere veranderkundigen is Marco de Witte een ‘graalridder’ op zoek naar de slaag- en faalfactoren in veranderingsprocessen. Ondanks alle kennis en ervaringen zijn veel organisaties niet in staat om de door hen gewenste veranderingen te realiseren. Ingrijpende organisatieveranderingen blijken complex en veel veranderprojecten eindigen in een mislukking of voelen aan als fietsen in mul zand.

Het succesrecept heeft Marco (nog) niet gevonden, wel zijn een aantal belangrijke ingrediënten bekend. Allereerst gaat het hem in iedere context/casus om een samenhangend antwoord op vier vragen;

Waarom gaan we veranderen?

Wat moet er dan in de organisatie gebeuren?

Hoe komt het veranderproces op gang?

Wie betrekken we daarbij?

Simpele vragen die in menig veranderproces helaas onbeantwoord blijven. Daarmee wordt de kans op succes aanzienlijk kleiner.

En dan volgt nog de grootste opgave; het managen (mengen en mixen) van minstens drie veranderkundige dilemma’s. Allereerst het dilemma van deel (de verandercasus) en geheel. Dan die van inhoud en betekenisverlening. En tenslotte, het meest uitdagende, het verbinden van rationeel begrijpen en emotioneel voelen. Uit Marco’s bijdragen blijkt dat mensen biologisch onvoldoende ‘gewired’ zijn en zodoende niet echt van veranderingen houden. Echter, organisaties kunnen niet zonder. Zij hebben al die veranderingen nodig om te kunnen overleven. Over dilemma’s gesproken …

Marco de Witte raakte tijdens een succesvolle academische carrière (Erasmus Universiteit Rotterdam, Rijksuniversiteit Groningen) gefascineerd door het verbinden van theorie en praktijk. Hij richtte zich steeds meer op advieswerk, startte in 2003 zijn eigen adviespraktijk en sloot zich aan bij HGRV Adviseurs Managers.

Als geen ander vertaalt Marco op een heldere manier wetenschappelijke inzichten uit de strategie en verandermanagement literatuur naar waardevolle eye-openers voor managers. Hij helpt hen bij de ontwikkeling van een visie op de verandering en de implementatie van veranderplannen. Zijn kracht ligt in het enthousiast en inspirerend begeleiden van managers en managementteams. Door hen vanuit zijn kennisachtergrond te bevragen ontstaan nieuwe inzichten en mogelijkheden.

Marco is tevens verbonden aan de Faculteit Sociale Wetenschappen van de Erasmus Universiteit Rotterdam en is als (kern)docent actief in commercieel (post)doctoraal onderwijs. Zo werkt hij onder meer voor de Academie voor Management en TSM Business School.

Onderwerpen:

Verandermanagement

Organiseren in de 21ste eeuw

Human Resources Management (in de publieke sector)

Het implementeren van ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’

Titels van enkele recente presentaties:

Verandermanagement; betekenisverlening in actie!…

Op zoek naar de heilige graal!

Leiderschap in verandering: over rationele ideeën en emotionele betekenis…

Organisatieontwikkeling in projecten en processen

Veranderingen moet je leiden, niet managen!

Challenging strategy: contingentie, organiseren, veranderen

De HR-adviseur als partner in business?!

Changing change; anders veranderen

Duurzaam en verantwoord organiseren en veranderen

Het implementeren van MVO

Recente publicaties:

Jan Jonker, Marco de Witte, 2004, Organiseren is veranderen. Met inzicht laveren tussen dillemma’s, Issue Paper HRM in de praktijk nr. 39, Deventer: Kluwer.

Jan Jonker, Marco de Witte (eds.), 2006, The Challenge of Organising and Implementing Corporate Social Responsibility, Houndmills, Basingstoke, Hampshire, New York: Palgrave MacMillan.

Jan Jonker, Marco de Witte (eds.), 2006, Management Models for Corporate Social Responsibility, Berlin, Heidelberg, New York: Springer.

Bram Steijn, Ben Kuipers, Marco de Witte, 2009, Human Resource Management in een publieke context, in: Bram Steijn, Sandra Groeneveld (red.), Strategisch HRM in de publieke sector, Assen: Van Gorcum, pp. 3-27.

Marco de Witte, Ben Kuipers, Tessa Janssen, 2009, Verandervermogen van publieke organsiaties, in: Bram Steijn, Sandra Groeneveld (red.), Strategisch HRM in de publieke sector, Assen: Van Gorcum, pp. 149-177.

Jan Jonker, Marco de Witte, 2010, Verandermanagement: betekenisverlening in actie!, (werk in uitvoering).

dr. Marco de Witte boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Marco de Witte.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Marco de Witte, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Marco de Witte en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Marco de Witte mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Marco de Witte.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Marco de Witte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Marco de Witte checken, een gratis optie plaatsen op dr. Marco de Witte en de boeking(en) van dr. Marco de Witte voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Marco de Witte, BOEKINGSBUREAU dr. Marco de Witte, BOEKINGSBURO dr. Marco de Witte, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Marco de Witte, ENTERTAINMENTBURO dr. Marco de Witte, ARTIESTENBUREAU dr. Marco de Witte, BOEKINGSKANTOOR dr. Marco de Witte, IMPRESARIAAT dr. Marco de Witte, MUZIEKBURO dr. Marco de Witte, MUZIEKBUREAU dr. Marco de Witte, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Marco de Witte, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Marco de Witte, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Marco de Witte.

 

Offerte dr. Marco de Witte aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag