Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Marcel Knotter boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Marcel Knotter boeken?

drs. Marcel Knotter boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Marcel Knotter.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Marcel Knotter.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Marcel Knotter ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Marcel Knotter plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Marcel Knotter

Organisatieadviseur, veelgevraagd spreker, dagvoorzitter en gepassioneerd poolreiziger

Ninety percent of what we call ‘management’ consists of making it difficult for people to get things done.” – Peter Drucker

In een wereld waarin organisaties en hun producten steeds meer en steeds sneller op elkaar lijken, is talent de enige échte reden voor het verschil tussen ‘Good’ en ‘Great’, voor het verschil tussen middel-matigheid en succes, voor het verschil tussen klanten die van je houden of je alleen maar kennen. Jack Welch besteedde 80% van zijn tijd aan talentontwikkeling; de Ipod is er het directe resultaat van en de Nederlandse politiek gaat er wegens gebrek aan ten onder.

 

Marcel Knotter is een spreker die u meeneemt u een spannende reis door de business vereisten van de 21ste eeuw en de noodzaak (NOODZAAK!) om structureel anders om te gaan met talent. Hij is een spreker die op in gaat wat leiders échte leiders maakt; waarom managers bang zijn voor talent en het geraffineerd om zeep helpen; waarom HRM-afdelingen niet begrijpen wat er in de business nodig is en hoe organisaties er telkens weer in slagen om barrières op te werpen voor welwillende medewerkers waardoor hun creativiteit dus pas ná 17.00 uur echt los komt.

Marcel Knotter bespreekt met u de mythe dat veranderen moeilijk is (grote onzin!), China een gevaarlijke concurrent is (ja, wel als je ermee gaat concurreren…) en mannen überhaupt nog iets te zoeken hebben in de top van organisaties (Women Rule!).

 

Marcel Knotter is organisatieadviseur, veelgevraagd spreker, dagvoorzitter en in zijn vrije tijd gepassioneerd poolreiziger. In 2002 bereikte hij samen met zijn expeditiegenoot Peter de Bruijn als eerste Nederlander de Magnetische Noordpool na een 700 kilometer lange skitocht over het arctische pakijs. Marcel Knotter werkte als adviseur in Nederland, de Verenigde Staten, China en Indonesië. In die hoedanigheid mocht hij meer dan 40 organisaties adviseren hoe je met Human Capital en Human Resources Management een échte bijdrage aan organisatie ambities kan leveren.

Marcel Knotter heeft een uitgesproken mening, is gepassioneerd en heeft als persoonlijke ambitie om tijdens presentaties deelnemers een onherstelbare ervaring te bezorgen, waaraan ze ook ‘the day after’ nog terug denken. Hij heeft het goed gedaan – zegt hij zelf – als hij ‘aardig lastig’ wordt gevonden. Hij is een spreker die van levendigheid houd . Tijdens zijn presentaties nodigt hij deelnemers uit vooral zèlf mee te denken en te participeren in discussie en debat.

Zijn motto is, dat wie zich omringt met saaiheid, vanzelf saai wordt. Een bijeenkomst met Marcel Knotter is daarom een ‘event’, geen saai eenrichtingsverkeer.

drs. Marcel Knotter boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Marcel Knotter.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Marcel Knotter, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Marcel Knotter en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Marcel Knotter mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Marcel Knotter.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Marcel Knotter. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Marcel Knotter checken, een gratis optie plaatsen op drs. Marcel Knotter en de boeking(en) van drs. Marcel Knotter voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Marcel Knotter, BOEKINGSBUREAU drs. Marcel Knotter, BOEKINGSBURO drs. Marcel Knotter, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Marcel Knotter, ENTERTAINMENTBURO drs. Marcel Knotter, ARTIESTENBUREAU drs. Marcel Knotter, BOEKINGSKANTOOR drs. Marcel Knotter, IMPRESARIAAT drs. Marcel Knotter, MUZIEKBURO drs. Marcel Knotter, MUZIEKBUREAU drs. Marcel Knotter, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Marcel Knotter, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Marcel Knotter, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Marcel Knotter.

 

Offerte drs. Marcel Knotter aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag