Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Frits Groenevelt boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Frits Groenevelt boeken?

dr. Frits Groenevelt boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Frits Groenevelt.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Frits Groenevelt.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Frits Groenevelt ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Frits Groenevelt plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Frits Groenevelt

Plastisch chirurg

Dr.Frits Groenevelt is bekend als gerenommeerd plastisch chirurg in het Brandwondencentrum Beverwijk, maar ook om zijn veelzijdigheid als wetenschapper (academisch- en universitair hoofddocent), opleider van medisch specialisten, afdelingshoofd, kunstkenner, kunstcollectioneur, galerie-eigenaar, schrijver, publicist en om zijn lezingen over alle menswetenschappelijke en kunsthistorische aspecten van het menselijk lichaam.

Hij woont  al geruime tijd in Amsterdam waar hij zijn opleiding tot plastisch chirurg volgde en zijn proefschrift schreef. Eenmaal  werkzaam in het brandwondencentrum van Beverwijk werd hij volledig in beslag genomen door de topklinische zorg van brand-wondenpatiënten.  Dit resulteerde in vele bezoeken aan  buitenlandse instituten en ziekenhuizen voor het houden  van lezingen en deelname   aan congressen en workshops. Inmiddels is hij een veel gevraagde guestspeaker  en voorzitter van nationale en internationale congressen, panel- en discussiegroepen.

 

In de praktijk wordt Dr.Groenevelt  regelmatig geconfronteerd met de vernietigende kracht van het vuur op jonge, gave en volmaakte lichamen. De problemen van deze drama’s  tracht hij op te lossen  door zijn chirurgtechnisch vaardigheden, zijn creatief denken en een goed psychologisch ondersteuning. De artistieke inspiratie hiervoor krijgt hij van de oude Grieken en de Renaissance kustenaars, de meesters van de schoonheid en de symmetrie.

Zijn technisch kunnen is regelmatig te zien bij medisch tv-programma’s.  Speciale aandacht kreeg dr.Groenevelt door zijn tv-optreden bij de vuurwerkramp in Volendam. Later, in 2005, werd een tv-special over het werk en de kunst van dr.Groenevelt uitgezonden

De belangstelling voor kunst begon al in zijn studententijd, toen hij tijdelijk studeerde en werkte aan de universiteit van Ferrara (Italië) Daar maakte hij kennis  met de Renaissance kunst. Nog voor hij afstudeerde kocht hij zijn eerste schilderij, het begin van een hobby die zou uitgroeien tot een interessante collectie. Hij werd ook mede-eigenaar van een kunstgalerie en gastconservator van musea. Regelmatig verschenen artikelen van hem in bekende kunsttijdschriften en zijn er inmiddels vier boeken over kunst door hem gepubliceerd. Eén over de Russische impressionisten en één kunsthistorisch leerboek met het naakt als leidmotief in de kunst.

Zijn ‘mixed’ (wetenschappen en kunst)  aan ervaringen en kennis staan garant voor een totaal beeld van het uiterlijk van de mens. Hij is als geen ander ‘de deskundige’ op het gebied van ‘Lichaam en Cultuur’, waarover hij reeds veel lezingen heeft gegeven. Zijn thema’s  zijn maatschappelijk georiënteerd, hebben een informatief karakter en  geschikt voor veel doelgroepen. De stijl van zijn lezingen is eenvoudig, openhartig, vol ernst en humor maar vooral verrassend.

Specifieke onderwerpen zijn;

Het naakt, de verleiding in de kunst

De evolutie en de uitstraling van het uiterlijk

Imago en lichaamshouding

De  psychologie van de beschadigde schoonheid (lichaamservaring, kwaliteit van leven en traumatisch stress syndroom)

Discriminatie en eliminatie van de geschonden schoonheid in de natuur

De kracht van de media en mode op het uiterlijk

Het lichaam als spiegel van de tijd (kunsthistorisch).

De religie en het naakt

Vuur en beschaving

Vuurproef en vuurkracht van het lichaam

dr. Frits Groenevelt boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Frits Groenevelt.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Frits Groenevelt, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Frits Groenevelt en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Frits Groenevelt mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Frits Groenevelt.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Frits Groenevelt. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Frits Groenevelt checken, een gratis optie plaatsen op dr. Frits Groenevelt en de boeking(en) van dr. Frits Groenevelt voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Frits Groenevelt, BOEKINGSBUREAU dr. Frits Groenevelt, BOEKINGSBURO dr. Frits Groenevelt, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Frits Groenevelt, ENTERTAINMENTBURO dr. Frits Groenevelt, ARTIESTENBUREAU dr. Frits Groenevelt, BOEKINGSKANTOOR dr. Frits Groenevelt, IMPRESARIAAT dr. Frits Groenevelt, MUZIEKBURO dr. Frits Groenevelt, MUZIEKBUREAU dr. Frits Groenevelt, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Frits Groenevelt, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Frits Groenevelt, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Frits Groenevelt.

 

Offerte dr. Frits Groenevelt aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag