Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Carl Rohde boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Carl Rohde boeken?

dr. Carl Rohde boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Carl Rohde.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Carl Rohde.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Carl Rohde ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Carl Rohde plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Carl Rohde

Cultureel-sociologisch onderzoeker en academisch trendwatcher
Carl Rohde is gespecialiseerd in de studie van toekomstontwikkelingen. Waar gaat het met onze samen­leving en planeet, met onze burgers en consumenten naar toe? Daarnaar doet Rohde wereldwijd onderzoek, in samenwerking met twintig universiteiten en hogescholen op vier continenten met meer dan drieduizend studenten die op jaarbasis bij dit onderwijs en onderzoek betrokken zijn. Ook hun leraren en professoren zijn betrokken en met een keur van de beste branche-deskundigen, nationaal en internationaal. Rohde’s onderzoek en presentaties waren aanleiding om hem te verkiezen tot Trendwatcher van het Jaar, maar een jaar later ook tot Lector van het Jaar. Bovendien benoemde de stad Shanghai hem tot de eerste professor Trendwatching Innovatie in China. Rohde is lang trendwatcher genoemd. Dat is geen slechte term maar dekt de lading niet. Trendwatchers zijn veelal primair geïnteresseerd in de wereld van snelle gadgets. Rohde richt zich op de veranderende mentaliteiten en leefstijlen van generaties. Wat zijn hun (toekomstige) ambities en verlangens? Wat zijn hun (toekomstige) zorgen en angsten? Deze vragen worden op systematisch wijze benaderd en beantwoord.Toekomsttrends waar Rohde over spreekt:

Future Onlife. Ooit was er de werkelijke werkelijkheid. Toen kregen we er de online wereld bij. Nu smelten beide samen. Dat is: Future Onlife. Met revolutionaire gevolgen voor de politiek, voor de stad en haar winkels, voor werken, mobiliteit en reizen – en zelfs voor ‘daten’.

De Beleveniseconomie Gaat Door. Natuurlijk willen mensen (mooie) producten. Maar meer en meer willen ze sfeer en service, kwaliteit en beleving rondom die producten. Rohde verzamelde talloze van de beste voorbeelden van deze toekomsttrend. En hij analyseert ze -s amen met u.De Wereld Is Plat geworden. Dankzij het Internet concurreert nu iedereen harder dan ooit met iedereen. Ieder land wil dat de volgende Steve Jobs nu ergens in een garage dichtbij werkt aan de nieuwste generatie revolutionaire diensten en producten. In China noemen ze Jack Ma (Alibaba) en op Lin Bin (Xiaomi) hun ‘eigen’ Steve Jobs of Bill Gates. De Wereld is Plat. Creativiteit en innovatievermogen gaan de doorslag geven.

We zijn in een Cultuur van het Wantrouwen terechtgekomen. Het begon met de banken­crisis maar het wantrouwen heeft zich verspreid over veel meer cirkels. Over onze politici, over het bonus-gedreven bedrijfsleven, over onze toegenomen gevoeligheid voor corruptie- en ontduikingssignalen. Hoe kunnen we die Cultuur van het Wantrouwen weer keren? Wat zijn de best practices?De Sharing Economy heeft zich gevestigd. Denk airbnb.com. Denk crowd-funding. Denk thuisafgehaald.nl. Denk peer-to-peer lenen. Denk car-sharing. Denk Uber. Wat gaat de Sharing Economy allemaal nog meer bewerkstelligen? Wat gaat allemaal nog meer ge-‘Uber’-ed worden? Of blijft het bij een relatief kleine tegenbeweging? De Ongelijkheid Groeit. Het sociale weefsel van onze samenleving vertoont scheuren. Zelfs als de economie weer groeit, deelt lang niet meer iedereen daarin. Het ‘precariaat’ groeit: al die mensen met tijdelijke jobs, zonder verzekerings- of welvaartsstaat vangnet. De midden­klasse heeft het zwaar. Maar de bovenlagen van de samenleving bloeien. Hoe gaat dat door? Kan dat door gaan?Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wie de verpeste lucht inademt van Sao Paulo of Shanghai voelt aan eigen longen dat duurzaamheid als toekomst­ontwikkelingen zich zal verdiepen. Wie onvrede voelt met kinderarbeid, met in-transparante betaalsystemen, wie het verlangen voelt om krachtig een eigen koers te varen en dat anderen ook gunt, die weet dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen evenzeer van de toekomst is. Wat speelt er op deze terreinen? Wanneer gaat het om ‘window dressing’ en wanneer gaat het in het DNA van een bedrijf of gemeenschap zitten? Wat moet voor dat laatste gebeuren? Hoe geven de besten gefundeerd vorm aan ‘people, profit, planet’? Hoe werken we serieus aan de Circulaire Stad?Het Tweede Machine Tijdperk breekt aan. De Industriële Revolutie was het Eerste Machine Tijdperk. Toen namen machines veel menselijke spierkracht over. Nu zien we machines ontstaan die nog veel meer menselijke taken over nemen– flexibele robots, intelligente productieapparaten, drones maar ook ‘gewoon’ onze smart phones. Alle simpele routineuze menselijke taken, zowel fysiek als mentaal, gaan de arbeidsmarkt verlaten. Soms een zegen. Soms een ramp als we die verdwijnende banen niet weten te vervangen. In het Tweede Machine Tijdperk.De Techno Revolutie van de 21ste Eeuw. In het komende decennium gaan een aantal revolutionaire ontwikkelingen samenkomen: de Internet of Things ontmoet de Sensor Revolutie ontmoet de Game of Drones ontmoet Nano en 3D printing. Waar vindt die ontmoeting plaats? In de Cloud! De gevolgen zijn enorm en revolutionair. Voor alles en iedereen.Verwante onderwerpen van Rohde’s presentaties:

Wat beweegt generaties? Wat zijn de collectieve ambities en verlangens, maar ook zorgen en angsten van de kinderen van het Internettijdperk en de game cultuur? Hoe staan jongeren in de wereld? Calculerend? Geïndividualiseerd? Ondernemend? Verrassend vernieuwend? (Het antwoord is: allemaal, op eigen wijze.) Hoe gaat het met de stress generatie – dertigers en veertigers? En wat zijn de soft spots van de 50+ Generatie?Bruggen tussen Oost en West. Rohde professoraat in Shanghai levert veel inzichten op over de Chinese mentaliteit en maatschappij. Door zijn internationale onderzoeken kan Rohde spannende lijnen trekken die ons verbinden en die ons scheiden van de opkomende Aziatische tijgers. 

dr. Carl Rohde boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Carl Rohde.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Carl Rohde, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Carl Rohde en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Carl Rohde mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Carl Rohde.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Carl Rohde. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Carl Rohde checken, een gratis optie plaatsen op dr. Carl Rohde en de boeking(en) van dr. Carl Rohde voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Carl Rohde, BOEKINGSBUREAU dr. Carl Rohde, BOEKINGSBURO dr. Carl Rohde, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Carl Rohde, ENTERTAINMENTBURO dr. Carl Rohde, ARTIESTENBUREAU dr. Carl Rohde, BOEKINGSKANTOOR dr. Carl Rohde, IMPRESARIAAT dr. Carl Rohde, MUZIEKBURO dr. Carl Rohde, MUZIEKBUREAU dr. Carl Rohde, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Carl Rohde, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Carl Rohde, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Carl Rohde.

 

Offerte dr. Carl Rohde aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag