Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Bert-Jan de Boer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Bert-Jan de Boer boeken?

dr. Bert-Jan de Boer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Bert-Jan de Boer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Bert-Jan de Boer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Bert-Jan de Boer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Bert-Jan de Boer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Bert-Jan de Boer

Mannenarts en medisch seksuoloog bij de Boer Mannen Gezondheid en Zorg.
Bert-Jan de Boer is mannenarts, medisch seksuoloog en wetenschapper met een missie. Hij begon na zijn huisartsopleiding zijn carrière als tropenarts in Zuid-India, werkte jaren ‘80 als vrijwilliger voor de weekendpoli voor geslachtsziekten in Amsterdam, werkte 33 jaar als huisarts, werkt op het UMC als docent huisartsengeneeskunde en vervult een aantal bestuursfuncties bij de Stichting Ter Bevordering van de Seksuologie in de Huisartspraktijk en de expertgroep Seksuele Gezondheid en Hiv/Aids en heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaand specialist op het gebied van functionele urologie en medische seksuologie.In 2004 is Bert-Jan de Boer gepromoveerd met het proefschrift ‘Erectile dysfunction in Primary Care’ aan de Rijksuniversiteit van Utrecht. Hij is schrijver van boeken over onderwerpen als seksuele problemen, erectieproblemen en mannen van een zekere leeftijd. Hij is mede eigenaar van de Mannenkliniek de Boer Mannen Gezondheid en Zorg in Baarn. Bert-Jan is actief verbonden aan de European Society of Sexual Medicine (ESSM) en de International Society of Sexual Medicine (ISSM).Aandacht geven en innemendheid is Bert-Jan de Boer. De gezondheid van de man gaat hem aan het hart en schaamte onderwerpen weet hij als geen ander te doorbreken. Of het nu gaat over het mannelijke lichaam, of over seksualiteit of dit in relatie tot de partner.

dr. Bert-Jan de Boer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Bert-Jan de Boer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Bert-Jan de Boer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Bert-Jan de Boer en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Bert-Jan de Boer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Bert-Jan de Boer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Bert-Jan de Boer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Bert-Jan de Boer checken, een gratis optie plaatsen op dr. Bert-Jan de Boer en de boeking(en) van dr. Bert-Jan de Boer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Bert-Jan de Boer, BOEKINGSBUREAU dr. Bert-Jan de Boer, BOEKINGSBURO dr. Bert-Jan de Boer, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Bert-Jan de Boer, ENTERTAINMENTBURO dr. Bert-Jan de Boer, ARTIESTENBUREAU dr. Bert-Jan de Boer, BOEKINGSKANTOOR dr. Bert-Jan de Boer, IMPRESARIAAT dr. Bert-Jan de Boer, MUZIEKBURO dr. Bert-Jan de Boer, MUZIEKBUREAU dr. Bert-Jan de Boer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Bert-Jan de Boer, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Bert-Jan de Boer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Bert-Jan de Boer.

 

Offerte dr. Bert-Jan de Boer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag