Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Evert Verhagen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Evert Verhagen boeken?

Evert Verhagen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Evert Verhagen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Evert Verhagen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Evert Verhagen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Evert Verhagen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Evert Verhagen

Creatieve economie de aantrekkelijke stad hergebruik industrieel erfgoed

“In de aantrekkelijke stad is het evenwicht gevonden tussen traditie, functionaliteit en creativiteit.”

Steden zijn populair. Ongeveer 50% van de wereldbevolking woont nu al in een stad en dat zullen er op afzienbare termijn nog veel meer worden. Steden zijn ook kwetsbaar. Veranderingen in de wereldeconomie zijn er als eerste voelbaar. Hoe zorg je er als postindustriële stad voor dat je geen krimpende stad wordt? Door een aantrekkelijke stad te worden en je te richten op creativiteit, zonder daarbij het belang van structuur en het eigen verleden uit het oog te verliezen.

Evert Verhagen is als oprichter en directeur van Creative Cities gespecialiseerd in de creatieve economie en de invloed daarvan op de stedelijke omgeving. In het verlengde hiervan richt hij zich met zijn bedrijf ook op creatief hergebruik van industrieel erfgoed. Zijn inzichten brengt hij in de praktijk in concrete projecten. Zo werkt hij op dit moment aan het Noorderpark en is hij regisseur van het SportAs project, beiden in Amsterdam.

Evert Verhagen spreekt en adviseert regelmatig in binnen- en buitenland over de transformatie van stedelijke gebieden en de rol die de creatieve economie speelt in deze processen.

Samen met Simon Franke schreef hij het boek Creativity and the City (2003). Daarnaast heeft hij als auteur onder andere bijgedragen aan de boeken Creative City Perspectives (2009) en Nieuwe ideeën voor oude gebouwen (2008).

In 1994 werd Evert Verhagen project manager van de herinrichting van de Westergasfabriek in Amsterdam. In 2004 won hij naar aanleiding hiervan de Gouden Piramide, de Rijksprijs voor inspirerend opdrachtgeverschap, en in 2007 de Landscape Institute Award (UK).

Bij de opening van Cultuurpark Westergasfabriek organiseerde hij in 2003 de conferentie Creativity and the City en gaf daarmee als eerste in Nederland een podium aan Richard Florida.

Evert Verhagen werkt sinds 2004 als adviseur aan verschillende projecten. Zo was hij interim directeur van Hofbogen BV in Rotterdam en adviseerde hij de stad Casablanca (Marokko) over de herbestemming van een leegstaand abattoir. Hij was als adviseur betrokken bij de Creatieve Fabriek in Hengelo. Momenteel werkt hij aan projecten in Milaan en Moskou.

Evert Verhagen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Evert Verhagen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Evert Verhagen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Evert Verhagen en de eventuele overige kosten om een optreden van Evert Verhagen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Evert Verhagen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Evert Verhagen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Evert Verhagen checken, een gratis optie plaatsen op Evert Verhagen en de boeking(en) van Evert Verhagen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Evert Verhagen, BOEKINGSBUREAU Evert Verhagen, BOEKINGSBURO Evert Verhagen, ENTERTAINMENTBUREAU Evert Verhagen, ENTERTAINMENTBURO Evert Verhagen, ARTIESTENBUREAU Evert Verhagen, BOEKINGSKANTOOR Evert Verhagen, IMPRESARIAAT Evert Verhagen, MUZIEKBURO Evert Verhagen, MUZIEKBUREAU Evert Verhagen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Evert Verhagen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Evert Verhagen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Evert Verhagen.

 

Offerte Evert Verhagen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag