Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Amber Albarda boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Amber Albarda boeken?

Amber Albarda boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Amber Albarda.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Amber Albarda.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Amber Albarda ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Amber Albarda plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Amber Albarda

Voeding | Voedingscoach | Gezondheid | Voedingsindustrie
Lekker in je vel zitten en vooral slank zijn of blijven is iets wat veel mensen in de ban heeft. Toch weten de meeste mensen niet hoe ze dit op een simpele en gezonde manier moeten bereiken. We hebben op school allemaal leren rekenen en schrijven, maar leren eten en daarmee goed voor jezelf zorgen stond -bij mij in ieder geval niet- op het curriculum. Doodzonde, want het menselijk lichaam heeft wel degelijk spelregels en een ritme waarop het functioneert. Houd je aan de spelregels en je lichaam werkt mee, ga er tegenin en je krijgt er (uiteindelijk) last van.Amber Albarda is voedingscoach, auteur, moeder en toegewijd chocoladeliefhebber. Ze organiseert landelijke evenementen en workshops over voeding en gezondheid, geeft lezingen voor bedrijven en is inmiddels aan haar zevende boek bezig. Voordat ze zich met voeding en gezondheid ging bezighouden was ze jarenlang adjunct hoofdredacteur van het toenmalige tijdschrift Miljonair. Haar nieuwsgierigheid naar de rol van voeding op onze gezondheid werd in alle hevigheid aangewakkerd door een persoonlijke ervaring op het gebied van gezondheid. Na jarenlang voornamelijk op stress en suiker te hebben geleefd ging het qua gezondheid mis en eindigde Amber tijdens een sabbatical in Argentinië met plukken uitgevallen haar in haar handtas, een chronisch energietekort en een kwakkelende schildklier in de wachtkamer van een buitenlandse specialist.

Een succesvolle orthomoleculaire behandelwijze resulteerde niet alleen in een gezond lijf en meer energie dan ooit, maar vooral in een permanente interesse in therapeutisch eten, energie en vitaliteit. Na een intensieve scholing op het gebied van Voedingskunde in zowel Engeland als Amerika, talloze boeken en een schat van ervaring op dit gebied geldt Amber tegenwoordig als inspiratiebron voor honderdduizenden lezers, volgers en fans. In korte tijd zijn er meer dan 200.000 exemplaren van haar boeken verkocht en wordt ze veel gevraagd als expert, spreker en columnist.

Amber spreekt bij bedrijven als de ING Bank, Technische Universiteit Eindhoven, NIBC Bank, Binnenlandse Zaken, Gemeente Brabant, Aveda, Johnson Johnson. Hier dringt ze, door middel van lezingen over de rol van voeding op onze gezondheid en de verbetering daarvan, het ziekteverzuim bij deze bedrijven terug. Ze spreekt niet alleen bevlogen, maar kan naast haar lezing ook demonstraties en de bereiding van groentesapjes organiseren. Haar boeken kunnen tegen korting bij werknemers aangeboden en gesigneerd worden en nadien zijn er altijd inspirerende vraag momenten. Een persoonlijk consult voor al uw werknemers.

Amber Albarda boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Amber Albarda.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Amber Albarda, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Amber Albarda en de eventuele overige kosten om een optreden van Amber Albarda mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Amber Albarda.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Amber Albarda. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Amber Albarda checken, een gratis optie plaatsen op Amber Albarda en de boeking(en) van Amber Albarda voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Amber Albarda, BOEKINGSBUREAU Amber Albarda, BOEKINGSBURO Amber Albarda, ENTERTAINMENTBUREAU Amber Albarda, ENTERTAINMENTBURO Amber Albarda, ARTIESTENBUREAU Amber Albarda, BOEKINGSKANTOOR Amber Albarda, IMPRESARIAAT Amber Albarda, MUZIEKBURO Amber Albarda, MUZIEKBUREAU Amber Albarda, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Amber Albarda, ARTIESTENBOEKINGSBURO Amber Albarda, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Amber Albarda.

 

Offerte Amber Albarda aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag