Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Martin Visser boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Martin Visser boeken?

drs. Martin Visser boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Martin Visser.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Martin Visser.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Martin Visser ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Martin Visser plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Martin Visser

Journalist, columnist, econoom
Martin Visser is het gezicht van De Financiële Telegraaf. Hij maakt de complexe wereld van de economie begrijpelijk. Daarom is hij veelgevraagd om economische actualiteit te duiden en te becommentariëren. Martin is veelvuldig te horen op Radio 1 en BNR Nieuwsradio en te zien bij EenVandaag en De Wereld Draait Door. Hij heeft een brede journalistieke ervaring op het gebied van economie en politiek, van Nederland en Europa. Voordat Martin naar De Financiële Telegraaf overstapte in 2013, werkte hij jarenlang voor het FD. Hij begon zijn loopbaan bij weekblad Elsevier. Hij werkte op de redactie in Amsterdam, in Den Haag en in Brussel. Van 2008 tot eind 2012 zat Martin in het oog van de orkaan tijdens de eurocrisis. Dat journalistieke avontuur leidde tot het veelbesproken boek ‘De eurocrisis’. Daarnaast is hij begaafd interviewer, zo heeft hij onder andere Mario Draghi, Jean-Claude Juncker, Herman van Rompuy, Guy Verhofstadt, Jyrki Katainen, Jeroen Dijsselbloem, Jan Kees de Jager, Nout Wellink, Klaas Knot, Wim Kok, Richard Koo, Thomas Piketty, Willem Buiter en Yanis Varoufakis geïnterviewd.Martin is vooral geïnteresseerd in het raakvlak van politiek en economie. Hij doet niets liever dan daarover schrijven en vertellen, met humor en scherpte. Het compliment dat hij het liefste krijgt: ‘Als jij het vertelt, dan snap ik het tenminste.’ Martin is een bevlogen spreker die het om de inhoud gaat, maar saai is zijn commentaar nooit. En zuur al helemaal niet. Hoe kritisch ook, een kwinkslag is nooit ver weg.

drs. Martin Visser boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Martin Visser.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Martin Visser, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Martin Visser en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Martin Visser mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Martin Visser.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Martin Visser. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Martin Visser checken, een gratis optie plaatsen op drs. Martin Visser en de boeking(en) van drs. Martin Visser voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Martin Visser, BOEKINGSBUREAU drs. Martin Visser, BOEKINGSBURO drs. Martin Visser, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Martin Visser, ENTERTAINMENTBURO drs. Martin Visser, ARTIESTENBUREAU drs. Martin Visser, BOEKINGSKANTOOR drs. Martin Visser, IMPRESARIAAT drs. Martin Visser, MUZIEKBURO drs. Martin Visser, MUZIEKBUREAU drs. Martin Visser, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Martin Visser, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Martin Visser, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Martin Visser.

 

Offerte drs. Martin Visser aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag