Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Gerard Kemkers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Gerard Kemkers boeken?

Gerard Kemkers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gerard Kemkers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gerard Kemkers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gerard Kemkers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gerard Kemkers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Gerard Kemkers

Voormalig schaatscoach, trainer en manager
Gerard Kemkers is de coach van schaatsend Nederland geweest. Als trainer van onder andere Sven Kramer, Ireen Wust en Koen Verweij is hij de man die kampioenen inspireert en hun potentie tot uiting laat komen. Als spreker gebruikt Gerard Kemkers zijn verleden om zijn lezing kracht bij te zetten. Hij is het meeste thuis in onderwerpen gerelateerd aan crisisomgang, talentontwikkeling, motivatie, teambuilding en natuurlijk sport. Gerard Kemkers was zelf een succesvol schaatser, begin jaren ’90. Op de Olympische in Calgary van 1988 spelen wist Kemkers op de 5.000 meter brons te behalen. Na zijn schaatscarrière volgde Kemkers de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en werd gymnastiekleraar totdat hij de overstap maakte en trainer en coach werd van de TVM-schaatsploeg. Sinds het seizoen 2005-2006 had Kemkers ook jongere generatie talenten in zijn team: zowel Sven Kramer en Ireen Wüst als Paulien van Deutekom kozen voor Gerard Kemkers als coach. Op 21 december 2006 werd Kemkers tijdens het NOC*NSF Sportgala verkozen tot Coach van het Jaar 2006. Zijn succes zette zich voort en zijn pupillen behaalden vele medailles op de Olympische Spelen van 2008, 2009 en 2010. Kemkers werd na de Olympische Winterspelen 2014 voor zijn prestaties als coach benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Diezelfde zomer hield de TVM-schaatsploeg op te bestaan en stopte Kemkers als schaatscoach. In 2015 is Gerard Kemkers actief als manager van het nieuwe zorgcentrum van FC Groningen, waar hij zijn ervaring in de sportwereld opnieuw laat gelden.

In zijn lezingen hanteert Gerard Kemkers dezelfde manier van handelen die hij gebruikte om zijn pupillen te motiveren. Zijn ervaring in de sportwereld en zijn uitmuntende repertoire van succes maakt van uw bijeenkomst een inspirerend evenement.

Gerard Kemkers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Gerard Kemkers.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gerard Kemkers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Gerard Kemkers en de eventuele overige kosten om een optreden van Gerard Kemkers mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gerard Kemkers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Gerard Kemkers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Gerard Kemkers checken, een gratis optie plaatsen op Gerard Kemkers en de boeking(en) van Gerard Kemkers voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Gerard Kemkers, BOEKINGSBUREAU Gerard Kemkers, BOEKINGSBURO Gerard Kemkers, ENTERTAINMENTBUREAU Gerard Kemkers, ENTERTAINMENTBURO Gerard Kemkers, ARTIESTENBUREAU Gerard Kemkers, BOEKINGSKANTOOR Gerard Kemkers, IMPRESARIAAT Gerard Kemkers, MUZIEKBURO Gerard Kemkers, MUZIEKBUREAU Gerard Kemkers, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Gerard Kemkers, ARTIESTENBOEKINGSBURO Gerard Kemkers, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Gerard Kemkers.

 

Offerte Gerard Kemkers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag