Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Christian ter Maat boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Christian ter Maat boeken?

Christian ter Maat boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Christian ter Maat.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Christian ter Maat.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Christian ter Maat ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Christian ter Maat plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Christian ter Maat

Buckle up and get into the driver’s seat’

Christian ter Maat vindt het plezierig om interactief met groepen te werken, het is een kwestie van geven en nemen. In zijn workshops en presentaties probeert hij steeds het publiek er bij te betrekken en zoekt hij naar passende theorieën en relevante praktijk voorbeelden. Zijn betrokkenheid moet iets los maken in zijn publiek. Handvaten (th!nkbites) waarmee ze zelf verder kunnen en welke inspiratie voor de toekomst zijn.

Dus niet; ‘sit back and relax’, maar ‘buckle up and get into the driver’s seat’!

In zijn rol als organisatieadviseur komt Christian met uiteenlopende organisaties in contact en spoort hij de unieke capaciteiten op welke in relatie tot de externe markt van de organisatie van strategisch belang zijn. De organisatie en consultant leren van elkaar en dit levert input voor zijn presentaties en artikelen die hij publiceert op diverse websites. Zijn nieuwsgierigheid in combinatie met buitenlandse reizen en het graven in de literatuur geven een gezonde kleur aan zijn consultancy en presentaties. En zoals iedereen wordt ook deze kameleon gekleurd door zijn fantastische werkervaring.

Christian ter Maat heeft interessante functies gehad in zijn carrière en kan hierdoor bijzondere structuren, culturen en andere ondernemingsfacetten, als spreker, delen met zijn publiek. Hij is begonnen als floormanager bij de internationaal bekende kunst- en antiekbeurzen TEFAF en PAN. Deze organisatie is in staat om een unieke bezoekers experience te creëren met een hoog niveau van service kwaliteit. Daarna heeft hij met vijf Canadezen en Nederlanders Cirque du Soleil Europe opgericht. Cirque du Soleil excelleert in het presenteren van nieuwe vormen van entertainment in een bijzondere omgeving. Cirque is een voorbeeld voor de gehele cultuursector en voor veel andere organisaties. Van live entertainment heeft Christian de stap gemaakt naar de film, televisie en reclame industrie. Als Managing Director van Showcase Placements Europe, heeft hij zes Europese kantoren geopend en gemanaged. Showcase, was het exclusieve productplacement en entertainment marketing bureau voor Ford Motor Company (Ford, Jaguar, Volvo, Aston Martin en Landrover). De auto industrie staat bekend om grote budgetten en professionele marketing inspanningen. Christian heeft hieraan zijn bijdrage geleverd en hier ook veel van meegenomen.

Hij voelde de drang om zijn marketingcompetenties op een hoger niveau te brengen en ook dichter bij de beslissingsnemers te komen. De Erasmus opleiding Master Corporate Communication (MCC) van Cees van Riel was een goede keuze. Geïntegreerde communicatie en reputatiemanagement zijn middelen en doelen die direct moeten aansluiten op ondernemingsstrategie.

Bij Maison van den Boer was Christian directeur marketing, lid van de directie en verantwoordelijk voor de businessunit Maison van den Boer Events.

Nadat Christian ter Maat zijn Master Management Consultant (MMC) aan de VU Amsterdam heeft behaald heeft hij Carevolution opgericht, een organisatie- management adviesbureau ‘who cares about clients, people society’. Daarna heeft hij het predicaat internationaal gecertificeerd management consultant (CMC) verkregen. Op Nyenrode heeft Christian de commissarissen cyclus gevolgd en kan als commissaris of toezichthouder ondernemingen controleren en adviseren.

In zijn loopbaan heeft hij in diverse industrieën gewerkt en ervaring opgedaan, waaronder automotive, goede doelen, communicatie marketing, hospitality events, online services E-Commerce, media, entertainment, vrijetijdsindustrie (leisure), real-estate, retail, sport, toerisme, wellness care.

Christian ter Maat boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Christian ter Maat.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Christian ter Maat, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Christian ter Maat en de eventuele overige kosten om een optreden van Christian ter Maat mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Christian ter Maat.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Christian ter Maat. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Christian ter Maat checken, een gratis optie plaatsen op Christian ter Maat en de boeking(en) van Christian ter Maat voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Christian ter Maat, BOEKINGSBUREAU Christian ter Maat, BOEKINGSBURO Christian ter Maat, ENTERTAINMENTBUREAU Christian ter Maat, ENTERTAINMENTBURO Christian ter Maat, ARTIESTENBUREAU Christian ter Maat, BOEKINGSKANTOOR Christian ter Maat, IMPRESARIAAT Christian ter Maat, MUZIEKBURO Christian ter Maat, MUZIEKBUREAU Christian ter Maat, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Christian ter Maat, ARTIESTENBOEKINGSBURO Christian ter Maat, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Christian ter Maat.

 

Offerte Christian ter Maat aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag