Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Menno Thijssen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Menno Thijssen boeken?

Menno Thijssen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Menno Thijssen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Menno Thijssen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Menno Thijssen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Menno Thijssen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Menno Thijssen

Elke dag is een nieuwe uitdaging voor veranderingen

Menno Thijssen is een bevlogen Haagse ondernemer. Menno begon in 2001 naast zijn studies Bedrijfswetenschappen en Nederlands Recht als docent aan de Hogeschool les te geven in Management Accounting. Gefrustreerd door de verouderde en niet-inspirerende lesmethodes van boeken en tentamens is Menno begonnen met het lesgeven op basis van een realistisch praktijkgericht simulatiespel. Deze methode bleek een zeer motiverende werking te hebben en had er binnen zeven jaar tijd toe geleid dat zijn onderneming Bedrijfssimulaties.nl van een zolderkamerinitiatief tot de marktleider op het gebied van business games is gegroeid. “Learning by doing” was daar het credo.

Het ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan. Het ondernemerschap bracht Menno in de afgelopen 5 jaren op heel veel andere innovatieve bedrijfsconcepten. Zo heeft hij een jobboard aan Wegener verkocht, geïnvesteerd in een hedgefund, met 3 studenten een app ontwikkelbureau opgericht en is hij met SchoutenNelissen een educatieve webwinkel gestart. Inmiddels is Menno weer terug op het honk van het educatief ondernemen, maar nu internationaal. Met zijn bedrijf Edumundo bouwt hij aan “de educatieve uitgeverij van de toekomst” en binnen de B2B markt is zijn merk Talmundo actief als ontwikkelaar van tools voor grote multinationals als Gucci, Bristol Myers Squibb, Givaudan en ING.

Menno en zijn collega’s leveren inmiddels aan alle Nederlandse en Belgische HBO instellingen, aan diverse internationale en nationale universiteiten, maar ook aan de grootste multinationals in Europa hun leerproducten en –diensten. Vooral de verschuiving van het traditionele uitgeven en opleiden naar “het nieuwe leren” is daarbij hot topic. Ruim 30.000 kandidaten per jaar gebruiken de producten (zoals simulaties) van Menno z’n bedrijf: als landelijke competitie, collegevak of online training. De bezigheden leverden Menno en zijn bedrijf een plek op in de MKB innovatietop 100 en brachten hem bij zeer veel nieuwe, creatieve ondernemersconcepten, vaak gevoed vanuit de onderwijswereld. Daarnaast heeft hij inmiddels al 3 maal met succes een grote funding uit de markt gehaald om bedrijven op te zetten, door te bouwen of te verkopen.

Met de opbrengsten uit de diverse ondernemingen financiert Menno diverse jonge start-ups en dit zijn meestal studentenbedrijven. Over alle ups and downs in deze activiteiten schreef Menno tot voor kort een column in het Algemeen Dagblad.

Menno staat bekend als een sociaal, enthousiast, gepassioneerd en energieke persoonlijkheid. Met veel hobby’s, veel contacten en een aardig belezen en bereisd leven, inspireert Menno vele aanhoorders met presentaties over zijn belevenissen en escapades. Maar ook inhoudelijk op het gebied van educatie en ondernemen is Menno zeer welbespraakt. 

Menno Thijssen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Menno Thijssen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Menno Thijssen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Menno Thijssen en de eventuele overige kosten om een optreden van Menno Thijssen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Menno Thijssen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Menno Thijssen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Menno Thijssen checken, een gratis optie plaatsen op Menno Thijssen en de boeking(en) van Menno Thijssen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Menno Thijssen, BOEKINGSBUREAU Menno Thijssen, BOEKINGSBURO Menno Thijssen, ENTERTAINMENTBUREAU Menno Thijssen, ENTERTAINMENTBURO Menno Thijssen, ARTIESTENBUREAU Menno Thijssen, BOEKINGSKANTOOR Menno Thijssen, IMPRESARIAAT Menno Thijssen, MUZIEKBURO Menno Thijssen, MUZIEKBUREAU Menno Thijssen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Menno Thijssen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Menno Thijssen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Menno Thijssen.

 

Offerte Menno Thijssen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag