Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Peter Boer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Peter Boer boeken?

Peter Boer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Peter Boer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Peter Boer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Peter Boer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Peter Boer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Peter Boer

Schrijver, columnist en journalist.

Toen hij in de jaren zeventig in een Alkmaars zaaltje schrijver Bernlef hoorde voorlezen, wist hij: dat ga ik ook doen:  Schrijven, lezen en denken. Lange tijd waren er banen en baantjes en een kronkelige schoolcarrière; dat het echte gaan schrijven tegenhielden. Totdat hij, halverwege jaren negentig, besluit om journalist worden en wél gaat schrijven voor kranten en tijdschriften.

In de late jaren negentig begint hij te schrijven over de multiculturele samenleving, over cultuur, welzijn en over onderwijs. Als vader van een zoon en dochter schrijft hij over hen een column. In zijn hoofd zit dan nog steeds het gedroomde schrijverschap. Dat ene eerste boek. Hij schrijft lange tijd zonder planning en publiceert onder de naam Coracias, (Scharrelaar) verhalen over mensen die hij tegenkomt: ondernemers, beeldend kunstenaars, schrijvers, een wethouder en een imam. Hij schrijft wat er voor zijn voeten komt en werkte mee aan een serie publicaties voor het Fonds Amateur- en Podiumkunsten; ondermeer een theaterproductie van “Parels voor de  Zwijnen” een theatergroep uit Amsterdam.  

Steeds keert hij weer terug naar huis; het huis in Utrecht met een kleine werkkamer vol boeken. Hij schrijft, maakt aantekeningen in notitieboekjes die je alleen in Middelburg kunt kopen. Soms leidt het zoemen van de PC te veel af om goed te kunnen werken. Ook dat went. Collega schrijvers werken op verschillende werkplekken; ordenen notities in dossiermappen. Hij ordent met de notitieboekjes, al slingeren die door het huis. Ook dat is ordenen. De vijftig al gepasseerd schrijft hij zijn eerste boek: Vol Hoofd, autistische notities. Hij werkt aan zijn volgende boek.

Als hij 25 jaar is houdt hij zijn eerste lezing in het Henriette Roland Holst Huis in Amsterdam. Een met de hand geschreven verhaal over de betekenis van Humanisme in het dagelijks leven. Een te ambitieus verhaal, vindt hij achteraf, voor een zaal toehoorders met een gemiddelde leeftijd van 75 jaar.

Nu houdt hij lezingen, leest voor uit eigen werk voor de NVA (Nederlandse Vereniging voor Autisme) en treedt als ervaringsdeskundige op en vertelt over autisme in de breedste zin van het woord: de rol van het onderwijs en stappen die je als ouder zelf moet zetten om van een opleiding een succes te maken. Overige passies voor hem zijn: literatuur en lezen: kranten, nieuws en het volgen van collega columnisten.

Peter Boer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Peter Boer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Peter Boer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Peter Boer en de eventuele overige kosten om een optreden van Peter Boer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Peter Boer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Peter Boer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Peter Boer checken, een gratis optie plaatsen op Peter Boer en de boeking(en) van Peter Boer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Peter Boer, BOEKINGSBUREAU Peter Boer, BOEKINGSBURO Peter Boer, ENTERTAINMENTBUREAU Peter Boer, ENTERTAINMENTBURO Peter Boer, ARTIESTENBUREAU Peter Boer, BOEKINGSKANTOOR Peter Boer, IMPRESARIAAT Peter Boer, MUZIEKBURO Peter Boer, MUZIEKBUREAU Peter Boer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Peter Boer, ARTIESTENBOEKINGSBURO Peter Boer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Peter Boer.

 

Offerte Peter Boer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag