Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Jan Chr. Vaessen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Jan Chr. Vaessen boeken?

dr. Jan Chr. Vaessen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Jan Chr. Vaessen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Jan Chr. Vaessen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Jan Chr. Vaessen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Jan Chr. Vaessen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Jan Chr. Vaessen

De ontwikkeling van het westers denken en geloven in een postmoderne samenleving

Jan Chr. Vaessen is geboren op de Veluwe. In 1969 behaalde hij in Zwolle het HBS-A diploma. Na een half jaar als bellboy te hebben gewerkt op de ms. Nieuw Amsterdam van de Holland Amerika Lijn (New York – Caribbean) begon hij met de HEAO opleiding in Arnhem en studeerde daar in 1973 af in de marketing richting. In plaats van militaire dienst heeft hij daarna drie jaar bij de SNV als vrijwilliger gewerkt in Côte d’Ivoire (West Afrika) en landbouwcoöperaties begeleid op administratief en marketing gebied. Terug in Nederland werkte hij drie jaar als marketing assistent bij Wolters Noordhoff BV in Groningen.

In 1979 is Jan Chr. Vaessen theologie gaan studeren in Groningen. In 1986 behaalde hij het doctoraal diploma, twee jaar later het kerkelijk diploma. In 1989 ging hij als parttime predikant in Gasselte (Drenthe) werken en startte een promotieonderzoek in Groningen, dat in 1997 resulteerde in het doctoraat godgeleerdheid. Zijn proefschrift ging over bijbelinterpretatie (hermeneutiek – Paul Ricoeur) in actuele preken (homiletiek – Gijs Dingemans).

In de periode van 1997 tot 2008 heeft Jan Chr. Vaessen naast z’n predikantenschap drie jaar gewerkt als universitair docent homiletiek aan de Kerkelijke Opleiding in Groningen en als docent godsdienst aan het Ubbo Emmius College (Vmbo, Havo, Vwo) in Stadskanaal. Ook gaf hij gastcolleges hermeneutiek / homiletiek aan de Iliff School of Theology in Denver (VS) en schreef een tweetal boeken over de ontwikkeling van het westers denken en het christelijk geloof in een postmoderne samenleving (A Quest for Hope en Geloof in beweging). Verder verzorgt hij cursussen retoriek en kritische zelfreflectie voor managers en geeft hij lezingen over change management, leiderschap, communicatie, vertrouwen en authenticiteit in een veranderende cultuur.

Mogelijke onderwerpen voor lezingen:

De nieuwe wereldorde van Herman Wijffels

Nieuwe economie en vertrouwen

Authenticiteit, retoriek en marketing

Filosofie van het Westers denken

Boeddhisme en de chakra’s

Het niet-Westerse denken in de Hebreeuwse Bijbel

Christelijk geloof in beweging

Spiritualiteit in het dagelijks leven

Vernieuwingen in het onderwijs

dr. Jan Chr. Vaessen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Jan Chr. Vaessen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Jan Chr. Vaessen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Jan Chr. Vaessen en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Jan Chr. Vaessen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Jan Chr. Vaessen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Jan Chr. Vaessen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Jan Chr. Vaessen checken, een gratis optie plaatsen op dr. Jan Chr. Vaessen en de boeking(en) van dr. Jan Chr. Vaessen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Jan Chr. Vaessen, BOEKINGSBUREAU dr. Jan Chr. Vaessen, BOEKINGSBURO dr. Jan Chr. Vaessen, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Jan Chr. Vaessen, ENTERTAINMENTBURO dr. Jan Chr. Vaessen, ARTIESTENBUREAU dr. Jan Chr. Vaessen, BOEKINGSKANTOOR dr. Jan Chr. Vaessen, IMPRESARIAAT dr. Jan Chr. Vaessen, MUZIEKBURO dr. Jan Chr. Vaessen, MUZIEKBUREAU dr. Jan Chr. Vaessen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Jan Chr. Vaessen, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Jan Chr. Vaessen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Jan Chr. Vaessen.

 

Offerte dr. Jan Chr. Vaessen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag