Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Evert-Jan Leij boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Evert-Jan Leij boeken?

Evert-Jan Leij boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Evert-Jan Leij.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Evert-Jan Leij.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Evert-Jan Leij ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Evert-Jan Leij plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Evert-Jan Leij

Voormalig Business Development Director van Healthcity
Evert-Jan Leij (Putten 19 december 1969) is ondernemer. Als directeur van Soleij geeft hij leiding aan een groeiende franchiseorganisatie. Zijn doel is een brug te slaan tussen weten en doen, met als resultaat een verbetering van “Quality of Life”. 

Evert-Jan Leij werd geboren in Putten. Met een Amsterdamse vader en een moeder uit Enschede was het gezin een vreemde eend in de bijt op de Veluwe. Van jongs af aan wilde Evert-Jan sportinstructeur worden. Sporten is zijn passie en met goed gevolg werd het CIOS (Arnhem) afgesloten. Na het CIOS studeerde hij Integrale Kwaliteitszorg op Windesheim in Zwolle. 

Direct na het CIOS is Evert-Jan Leij begonnen met zijn eerste onderneming gebaseerd op het begeleiden van fysiotherapie patiënten in een oefengroep. In die tijd (1995) ontstond er een stroming in de fysiotherapie die bewegen als behandeling voorschreef. Het probleem “fysiotherapeuten zijn niet opgeleid om groepslessen te verzorgen” werd aangepakt door deze onderneming. In verschillende fysiotherapie praktijken werden oefengroepen door hem begeleid. Later heeft hij als docent van het Nederlands Paramedisch Instituut bijgedragen aan het professionaliseren van het leiding geven door fysiotherapeuten aan oefengroepen. Tijdens deze periode heeft Evert-Jan tevens gewerkt als zelfstandig consultant en businesscoach binnen het samenwerkingsverband. Van der Werff Consulting. Deze periode van organisatie advies heeft er toe bijgedragen dat Evert-Jan zich volledig is gaan toeleggen op het ontwikkelen van formules en het coachen van ondernemers op het gebied van inspiratie en persoonlijke ontwikkeling.

In 2003 opende Evert-Jan Leij in Lelystad het eerste paramedisch centrum (KernGezond). Het bleek dat in de praktijk paramedici eigenlijk alleen contact hebben met de eigen beroepsgroep. De kracht van de formule is het samenbrengen van therapeuten om Multi paramedische zorg te kunnen bieden en het ontzorgen van therapeuten door alle nevenactiviteiten centraal te laten uitvoeren. Denk hierbij aan patiënten-planning, declaraties, etc. KernGezond is in 2007 verkocht en bestaat inmiddels uit drie vestigingen.

In 2005 opende Evert-Jan Leij BIZZFIT. Onder de naam BIZZFIT kreeg budget fitness zijn intrede in Nederland. Het unieke van de formule was het leveren van puur fitness in een exclusieve omgeving en de overdraagbare familie pas. BIZZFIT, het latere Basic-Fit, heeft na verkoop in 2006 aan HealthCity nog steeds een prominente rol in de fitnessbranche. Na de verkoop van BIZZFIT aan HealthCity heeft Evert-Jan zes jaar gefungeerd als Business Development Director in het directieteam van HealthCity. HealthCity/Basicfit is de grootste fitnessketen van Europa en actief in zeven landen. Evert-Jan Leij heeft in 2009 de Soleij formule ontwikkeld en richt zich momenteel volledig op het uitrollen van de Soleij Lifestyleshops. In het huidige speelveld liggen er veel kansen op het gebied van het verbeteren van de “Quality of Life”. Soleij is een franchiseorganisatie die voornamelijk werkt met vrouwelijke ondernemers Juist in deze tijd is het enorm belangrijk om er goed uit te zien en in balans te zijn. Op dit moment
zijn er twaalf Soleij vestigingen.
 

Evert-Jan Leij boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Evert-Jan Leij.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Evert-Jan Leij, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Evert-Jan Leij en de eventuele overige kosten om een optreden van Evert-Jan Leij mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Evert-Jan Leij.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Evert-Jan Leij. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Evert-Jan Leij checken, een gratis optie plaatsen op Evert-Jan Leij en de boeking(en) van Evert-Jan Leij voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Evert-Jan Leij, BOEKINGSBUREAU Evert-Jan Leij, BOEKINGSBURO Evert-Jan Leij, ENTERTAINMENTBUREAU Evert-Jan Leij, ENTERTAINMENTBURO Evert-Jan Leij, ARTIESTENBUREAU Evert-Jan Leij, BOEKINGSKANTOOR Evert-Jan Leij, IMPRESARIAAT Evert-Jan Leij, MUZIEKBURO Evert-Jan Leij, MUZIEKBUREAU Evert-Jan Leij, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Evert-Jan Leij, ARTIESTENBOEKINGSBURO Evert-Jan Leij, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Evert-Jan Leij.

 

Offerte Evert-Jan Leij aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag