Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Rutger Smith boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Rutger Smith boeken?

Rutger Smith boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rutger Smith.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rutger Smith.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rutger Smith ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rutger Smith plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Rutger Smith

Extra informatie Rutger Smith

Rutger Smith boeken als spreker
Atleet

Rutger Smith is, met zijn unieke combi van discuswerpen én kogelstoten, één van Nederlands meest succesvolle atleten op internationale kampioenschappen atletiek. Hij heeft in zijn carrière al drie medailles gewonnen op Wereldkampioenschappen, vier medailles bij Europese kampioenschappen en nam driemaal deel aan de Olympische Spelen.
Inzetbaarheid

Met zijn brute uitstraling weet Rutger je volledig mee te nemen in de wereld van het werpen en krachtsport op het hoogste niveau. Door de vele mooie hoogtepunten maar ook dieptepunten in zijn loopbaan weet hij presentaties en clinics te geven met een legio aan ervaring. Thema’s als keuzes maken, fysieke tegenslag, volledige focus en het maken van een come-back sluiten hier goed bij aan.
Biografie

Rutger Smith is één van Nederlands meest succesvolle atleten op internationale kampioenschappen. Hij heeft in zijn carrière al drie medailles gewonnen op Wereldkampioenschappen en vier medailles bij Europese kampioenschappen. Zijn eerste medailles won Rutger als junior bij de Europese kampioenschappen in 1999. Hij won een gouden medaille bij zowel het kogelstoten als het discuswerpen. Een jaar later won hij de gouden medaille bij de Wereldkampioenschappen voor junioren met kogelstoten. Ook als senior bleef Rutger Smith medailles winnen met als hoogtepunt de twee bronzen medailles bij het WK in Osaka (met zowel kogel als discus) en de zilveren medaille op het WK in Helsinki in 2005. De laatste twee medailles op een internationaal kampioenschap won Rutger bij het EK in Helsinki in 2012. Daar pakte hij de zilveren medaille met kogelstoten en brons met discuswerpen. In de jaren die volgden kende Rutger veel blessureleed na het afscheuren van zijn achillespees, het leek het einde van zijn carrière. Toch besloot Rutger om de lange weg van de revalidatie te starten. Twee operaties en een lange periode van revalidatie volgde. Na twee jaar maakte Rutger zijn comeback en wist Rutger voor de negende keer de nationale titel te behalen met discuswerpen. Rutger heeft in zijn carrière laten zien over veel veerkracht te beschikken. Slepende blessures hebben hem regelmatig aan de kant gehouden maar toch wist Rutger er altijd te staan op internationale kampioenschappen. Zijn focus ligt nu op de Europese Kampioenschappen in Amsterdam en de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in 2016 en daar wil hij weer mee te strijden om de medailles.

Rutger Smith boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Rutger Smith.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rutger Smith, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rutger Smith en de eventuele overige kosten om een optreden van Rutger Smith mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rutger Smith.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rutger Smith. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Rutger Smith checken, een gratis optie plaatsen op Rutger Smith en de boeking(en) van Rutger Smith voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Rutger Smith, BOEKINGSBUREAU Rutger Smith, BOEKINGSBURO Rutger Smith, ENTERTAINMENTBUREAU Rutger Smith, ENTERTAINMENTBURO Rutger Smith, ARTIESTENBUREAU Rutger Smith, BOEKINGSKANTOOR Rutger Smith, IMPRESARIAAT Rutger Smith, MUZIEKBURO Rutger Smith, MUZIEKBUREAU Rutger Smith, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Rutger Smith, ARTIESTENBOEKINGSBURO Rutger Smith, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Rutger Smith.

 

Offerte Rutger Smith aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag