Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Ard Schenk boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Ard Schenk boeken?

Ard Schenk boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ard Schenk.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ard Schenk.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ard Schenk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ard Schenk plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ard Schenk

Extra informatie Ard Schenk

Ard Schenk boeken als spreker
Drievoudig Olympisch Kampioen

Ard Schenk is een fenomeen. Door velen gezien als de beste Nederlandse sporter aller tijden. Eind jaren ’60 en begin jaren ’70 domineerde Ard het langebaan schaatsen. Na drie Olympische titels en 18 wereldrecords besloot Ard te stoppen.
Inzetbaarheid

Ard Schenk treed niet vaak in het openbaar, maar als hij dat wel doet is hij inspirerend. Ard bereidt zich nauwkeurig voor en koppelt zijn ervaringen aan maatschappelijke en zakelijke thema’s als ondernemerschap, innovatie, doorzettingsvermogen en presteren.
Biografie

Ard Schenk is een van de grootste sporters uit de Nederlandse geschiedenis. Nadat hij bij de Olympische Spelen van Sapporo in 1972 drie van de vier afstanden wist te winnen en twee weken later het WK allround won, was hij met zijn lange blonde manen en sportieve voorkomen een ongekende sportheld in Nederland. Toch werd Ard in het begin van zijn carrière overklast door landgenoot Kees Verkerk, die in 1966 en 1967 Wereldkampioen Allround werd. Vanaf 1970 was Ard echter drie jaar achter elkaar ’s werelds beste schaatser. In zijn carrière brak Ard Schenk 18 wereldrecords. Opmerkelijk is, dat 11 van de 18 wereldrecords gereden door Ard, zijn behaald in het Duitse Inzell. Een baan waar hij graag schaatste en veel trainde. Na zijn actieve loopbaan was Ard Schenk kort verslaggever bij Studio Sport. Later trad hij op als Chef de Mission van de Nederlandse afvaardiging bij de Olympische Winterspelen van 1992, 1994 en 1998. Vanaf 1990 wordt elk jaar aan het eind van het seizoen de Ard Schenk Award uitgereikt aan de beste schaatser en schaatsster van het jaar. Ook was hij jarenlang bestuurslid en adviseur van de KNSB en de internationale schaatsbond ISU. Naast de vele functies in het schaatsen was Ard fysiotherapeut in het dagelijks leven.

Ard Schenk boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ard Schenk.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ard Schenk, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ard Schenk en de eventuele overige kosten om een optreden van Ard Schenk mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ard Schenk.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ard Schenk. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ard Schenk checken, een gratis optie plaatsen op Ard Schenk en de boeking(en) van Ard Schenk voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ard Schenk, BOEKINGSBUREAU Ard Schenk, BOEKINGSBURO Ard Schenk, ENTERTAINMENTBUREAU Ard Schenk, ENTERTAINMENTBURO Ard Schenk, ARTIESTENBUREAU Ard Schenk, BOEKINGSKANTOOR Ard Schenk, IMPRESARIAAT Ard Schenk, MUZIEKBURO Ard Schenk, MUZIEKBUREAU Ard Schenk, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ard Schenk, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ard Schenk, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ard Schenk.

 

Offerte Ard Schenk aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag