Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Fatima Moreira de Melo boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Fatima Moreira de Melo boeken?

Fatima Moreira de Melo boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Fatima Moreira de Melo.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Fatima Moreira de Melo.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Fatima Moreira de Melo ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Fatima Moreira de Melo plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Fatima Moreira de Melo

Extra informatie Fatima Moreira de Melo

Fatima Moreira de Melo boeken als spreker
Olympisch Kampioene hockey

Fatima Moreira de Melo was jarenlang een van de vaste gezichten van het Nederlands dames hockey team. Ze werd Europees, Wereld- en Olympisch Kampioen.
Inzetbaarheid

Fatima Moreira de Melo vertelt in duopresentaties over doorzettingsvermogen, teambuilding en het bereiken van de top. Ook is Fatima inzetbaar voor het presenteren van awardshows, gala’s, het geven van hockeyclinics, interviews en reclame campagnes.
Biografie

Fatima Moreira de Melo maakte ruim 10 jaar als speelster deel uit van het Nederlands dames hockey team. Met het Nederlandse team wist Fatima Moreira de Melo vele internationale titels te winnen. Vrijwel altijd was ze basisspeelster en had ze een groot aandeel in de titels en overwinningen. Ze heeft alle Olympische medailles gewonnen, brons in 2000, zilver in 2004 en Goud in 2008! Verder wist ze onder leiding van bondscoach Marc Lammers Europees- en Wereldkampioen te worden. In totaal kwam ze tot maar liefst 257 interlands. Naast haar hockeytalent werd Fatima met name bekend bij het grote publiek door haar uitstraling, fanatisme en excentrieke karakter. Ze maakte ook buiten het hockeyveld furore. Ze zingt, acteert, presenteert, trad op in tv-spotjes, ontwerpt sportkleding en verzorgt hockeyclinics. In 2012 werd zij winnaar van het programma Expeditie Robinson op RTL 5. Tevens is Fatima lid van het bekendste pokerteam namelijk de PokerStars Sportstars met onder andere Boris Becker.

Fatima Moreira de Melo boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Fatima Moreira de Melo.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Fatima Moreira de Melo, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Fatima Moreira de Melo en de eventuele overige kosten om een optreden van Fatima Moreira de Melo mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Fatima Moreira de Melo.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Fatima Moreira de Melo. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Fatima Moreira de Melo checken, een gratis optie plaatsen op Fatima Moreira de Melo en de boeking(en) van Fatima Moreira de Melo voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Fatima Moreira de Melo, BOEKINGSBUREAU Fatima Moreira de Melo, BOEKINGSBURO Fatima Moreira de Melo, ENTERTAINMENTBUREAU Fatima Moreira de Melo, ENTERTAINMENTBURO Fatima Moreira de Melo, ARTIESTENBUREAU Fatima Moreira de Melo, BOEKINGSKANTOOR Fatima Moreira de Melo, IMPRESARIAAT Fatima Moreira de Melo, MUZIEKBURO Fatima Moreira de Melo, MUZIEKBUREAU Fatima Moreira de Melo, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Fatima Moreira de Melo, ARTIESTENBOEKINGSBURO Fatima Moreira de Melo, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Fatima Moreira de Melo.

Offerte Fatima Moreira de Melo aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag