Eigenschappen Huub Stevens boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Huub Stevens boeken?

Huub Stevens boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Huub Stevens.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Huub Stevens.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Huub Stevens ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Huub Stevens plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Huub Stevens

Extra informatie Huub Stevens

Huub Stevens boeken als spreker
Voetbalcoach

Huub Stevens is een Nederlandse voetbalcoach die zowel nationaal als internationaal succes beleefde met verschillende voetbalclubs. Zo won Huub met Schalke 04 de UEFA Cup en met PSV de Johan Cruijff schaal.
Inzetbaarheid

Huub is beschikbaar voor presentaties waarbij thema’s zoals teambuilding, samenwerken en discipline centraal staan. Tevens geeft Huub via zijn presentaties een kijkje in het leven van de hedendaagse voetbaltrainer.
Biografie

Huub Stevens was als voetballer een goede verdediger bij Fortuna Sittard en PSV, mede door zijn uitstekende mentaliteit kwam hij ook 18 keer uit voor het Nederlands Elftal. Een ernstige blessure maakte een eind aan zijn profloopbaan, maar gelukkig nam PSV hem als jeugdtrainer in dienst. Huub Stevens bleek al snel een enorme vakman te zijn. Begin 1993 werd hij benoemd als technisch directeur van Roda JC. De in hevige degradatienood verkerende Limburgers werden door Stevens in no-time uit de problemen gehaald, in 1994 miste hij op een haar naar Europees voetbal, maar het seizoen 1994/1995 werd een ongekend succes voor de ploeg uit Kerkrade, ze eindigde als tweede acher Ajax. Omdat Roda JC doorlopend haar beste spelers diende te verkopen, koos Stevens eind 1996 voor een contract bij FC Schalke 04. Stevens bewees direct zijn waarde, want in zijn eerste jaar haalde hij meteen de UEFA-Cup naar het Parkstadion. Na wederom een avontuur bij Roda JC verhuisde Huub Stevens in 2007 naar HSV om in 2008 bij PSV te beginnen, de club waar hij als speler vele succes beleefde. Vanwege uitblijvende successen legde Huub halverwege het seizoen zijn functie neer. In 2009 begon Huub aan een nieuw avontuur bij het Oostenrijkse Red Bull Salzburg waarmee hij direct kampioen werd. Na het tweede seizoen in Oostenrijk begon Huub weer bij zijn geliefde Schalke 04 waar hij tot de coach van de eeuw werd benoemd. Helaas pakte dit niet goed uit en stapte hij na één seizoen alweer op. In het seizoen 2013-2014 is Huub Stevens trainer van PAOK Saloniki waar hij in maart 2014 wordt ontslagen. In april 2014 begint hij bij het Duitse VFB Stuttgart die hij met een gewonnen reeks wedstrijden behoedt van degradatie. Eind november 2014 begint Huub weer aan een klus als trainer bij VFB Stuttgart. Op dit moment is hij adviseur bij Schalke 04.

Huub Stevens boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Huub Stevens.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Huub Stevens, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Huub Stevens en de eventuele overige kosten om een optreden van Huub Stevens mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Huub Stevens.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Huub Stevens. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Huub Stevens checken, een gratis optie plaatsen op Huub Stevens en de boeking(en) van Huub Stevens voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Huub Stevens, BOEKINGSBUREAU Huub Stevens, BOEKINGSBURO Huub Stevens, ENTERTAINMENTBUREAU Huub Stevens, ENTERTAINMENTBURO Huub Stevens, ARTIESTENBUREAU Huub Stevens, BOEKINGSKANTOOR Huub Stevens, IMPRESARIAAT Huub Stevens, MUZIEKBURO Huub Stevens, MUZIEKBUREAU Huub Stevens, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Huub Stevens, ARTIESTENBOEKINGSBURO Huub Stevens, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Huub Stevens.

 

Offerte Huub Stevens aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag