Eigenschappen Ron Berteling boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Ron Berteling boeken?

Ron Berteling boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ron Berteling.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ron Berteling.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ron Berteling ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ron Berteling plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ron Berteling

Extra informatie Ron Berteling

Ron Berteling boeken als spreker
IJshockeycoach Amsterdam G’s

Ron Berteling, ’Mister IJshockey’, speelde een record aantal interlands van 213 voor Nederland. In zijn carrière, die in totaal ruim 20 jaar duurde, werd hij vier keer nationaal kampioen. Tegenwoordig is Ron Berteling coach bij de Amsterdam G.
Inzetbaarheid

Een ijshockeyclinic met Ron is een dag om niet te vergeten. Zo leert hij je alle ins & outs van het ijshockey. Tevens is Ron beschikbaar voor presentaties over doorzettingsvermogen, presteren en coaching.
Biografie

Ron Berteling maakt zich al jaren verdienstelijk voor het ijshockey. Jarenlang speelde hij voor het Nederlands team. Op 41-jarige leeftijd kreeg Berteling nog een uitnodiging van de toenmalige bondscoach om voor Oranje het WK te spelen en ging daar op in. Uiteindelijk speelde hij 213 interlands, scoorde 195 keer en kreeg hij in totaal minder dan 100 strafminuten. Een opmerkelijke prestatie in het ijshockey. ‘Mister ijshockey’ speelde in Nederland bijna 800 duels op het hoogste niveau en won de nationale titel met onder andere de Amsterdam DEKO Builders en de Rotterdam Panda’s. Voor Rotterdam maakte hij in de sudden death het doelpunt dat de titel besliste. Hoogtepunten in de loopbaan van Berteling waren de wereldkampioenschappen in 1979 te Roemenië, waar Nederland ongeslagen promoveerde naar de A-groep, de Olympische Spelen van 1980 in Lake Placid en de wereldtitelstrijd in de A-groep in 1981 in Zweden. Voor zijn sportiviteit en verdiensten werd Ron in 1994 als eerste ijshockeyspeler geridderd. In 1999 beëindigde hij zijn actieve carrière. Sinds 2000 is Berteling coach van de Amstel Tijgers. In totaal won hij vier keer de nationale titel en vijf keer de nationale beker. Op dit moment is Ron coach van de Amsterdam G’s, de voormalige Amstel Tijgers. Ron Berteling deed een voordracht tijdens Sportmonologen op De Parade en in De Kleine Komedie.

Ron Berteling boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ron Berteling.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ron Berteling, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ron Berteling en de eventuele overige kosten om een optreden van Ron Berteling mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ron Berteling.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ron Berteling. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ron Berteling checken, een gratis optie plaatsen op Ron Berteling en de boeking(en) van Ron Berteling voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ron Berteling, BOEKINGSBUREAU Ron Berteling, BOEKINGSBURO Ron Berteling, ENTERTAINMENTBUREAU Ron Berteling, ENTERTAINMENTBURO Ron Berteling, ARTIESTENBUREAU Ron Berteling, BOEKINGSKANTOOR Ron Berteling, IMPRESARIAAT Ron Berteling, MUZIEKBURO Ron Berteling, MUZIEKBUREAU Ron Berteling, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ron Berteling, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ron Berteling, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ron Berteling.

 

Offerte Ron Berteling aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag