Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Bas van de Goor boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bas van de Goor boeken?

Bas van de Goor boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bas van de Goor.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bas van de Goor.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bas van de Goor ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bas van de Goor plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Bas van de Goor

Extra informatie Bas van de Goor

Bas van de Goor boeken als spreker
Olympisch Kampioen volleybal

Bas van de Goor is een van de beste volleyballers uit de Nederlandse geschiedenis. Een opmerkelijke prestatie vanwege zijn diverse fysieke (diabetes) ongemakken die hij heeft ondervonden op ‘zijn’ weg naar de top.
Inzetbaarheid

Bas van de Goor kan u alles kan vertellen over teambuilding, het omgaan met tegenslagen en het bereiken van doelen. Daarnaast verzorgt hij ook op enthousiaste wijze clinics.
Biografie

De volleybalcarrière van Bas van de Goor is er één geweest van grote sportieve hoogtepunten, maar ook van verschillende fysieke ongemakken. Bas van de Goor won zowel nationaal als internationaal vele prijzen. De hoogtepunten uit zijn topsport carrière zijn met name het drie maal winnen van de Champions League en het behalen van een gouden medaille op de Olympische Spelen van 1996. Deze gouden medaille was ongekend in al zijn facetten. Bas van de Goor kende echter ook diverse fysieke tegenslagen, zoals; Hersentrombose, de ziekte van Pfeiffer, Hepatitis A en Diabetes Type 1. Alleen een echte vechter en winnaar weet hier op een goede manier mee om te gaan, dit is iets wat Bas van de Goor zeker kenmerkt. Na jarenlang voor het Nederlands team te zijn uitgekomen en nog langer op het hoogste niveau in de Nederlandse en Italiaanse competitie te hebben gespeeld besloot Bas van de Goor in 2004 zijn volleybal carrière te beëindigen. Na zijn actieve loopbaan heeft Bas van de Goor zeven maanden gewerkt als technisch directeur bij Piet Zomers/Dynamo. Omdat Bas van de Goor graag zijn passie voor sport op anderen overdraagt, is hij in 2006 gestart met de Bas van de Goor Foundation. Hiermee wil hij iedereen met Diabetes laten weten dat beweging positieve effecten heeft op de gezondheid. Bas van de Goor was toernooidirecteur van WK Beachvolleybal 2015.

Bas van de Goor boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bas van de Goor.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bas van de Goor, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bas van de Goor en de eventuele overige kosten om een optreden van Bas van de Goor mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bas van de Goor.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bas van de Goor. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bas van de Goor checken, een gratis optie plaatsen op Bas van de Goor en de boeking(en) van Bas van de Goor voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bas van de Goor, BOEKINGSBUREAU Bas van de Goor, BOEKINGSBURO Bas van de Goor, ENTERTAINMENTBUREAU Bas van de Goor, ENTERTAINMENTBURO Bas van de Goor, ARTIESTENBUREAU Bas van de Goor, BOEKINGSKANTOOR Bas van de Goor, IMPRESARIAAT Bas van de Goor, MUZIEKBURO Bas van de Goor, MUZIEKBUREAU Bas van de Goor, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bas van de Goor, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bas van de Goor, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bas van de Goor.

 

Offerte Bas van de Goor aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag