Eigenschappen Roger Reijners boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Roger Reijners boeken?

Roger Reijners boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Roger Reijners.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Roger Reijners.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Roger Reijners ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Roger Reijners plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Roger Reijners

Extra informatie Roger Reijners

Roger Reijners boeken als spreker
Voormalig bondscoach Nederlands vrouwenelftal

Roger Reijners is een voormalig profvoetballer die na zijn actieve carriere als trainer-coach in het betaalde voetbal actief bleef in diverse functies. Mede door zijn ervaring, passie en enthousiasme voor de sport leidde hij afgelopen zomer het nationale vrouwenelftal voor het eerst in de historie naar een WK waar het in de achtste finale verloor van wereldkampioen Japan.
Inzetbaarheid

Roger Reijners is een coach die SAMEN met zijn TEAM doelen stelt en hier naartoe werkt. Hard werken, enthousiast, met veel passie en waar iedereen zich betrokken voelt en in gelooft. In een interactieve presentatie neemt Roger u mee in de wereld van zowel het mannen- als het vrouwenvoetbal.
Biografie

Roger Reijners is een Nederlands voetbalcoach en voormalig profvoetballer. Hij speelde 225 wedstrijden voor Fortuna Sittard in de periode 1983 tot 1992 waarna hij de overstap maakte naar MVV waar hij tot 1995 voetbal speelde. Na zijn actieve voetbalcarrière richt Roger zich op het trainersvak. Na zijn loopbaan als voetballer werd Reijners jeugdtrainer bij zijn laatste club MVV. In 1996 werd hij daar benoemd tot hoofd jeugdopleiding. Na vier jaar werd hij door de club doorgeschoven als trainer van het eerste elftal. In 2003 maakte hij de overstap naar Fortuna Sittard, waar hij een jaar in de jeugd werkte en vervolgens assistent werd van het eerste elftal. Van 2007 tot 2010 was hij eindverantwoordelijk voor de hoofdmacht van de club uit Sittard. Van 1 november 2010 tot en met 31 juli 2015 was hij bondscoach van het Nederlands vrouwenelftal. Met Het Nederlands vrouwenelftal weet Roger zich te plaatsen voor het WK 2015 in Canada waar het in de groepsfase wordt uitgeschakeld.

Roger Reijners boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Roger Reijners.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Roger Reijners, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Roger Reijners en de eventuele overige kosten om een optreden van Roger Reijners mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Roger Reijners.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Roger Reijners. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Roger Reijners checken, een gratis optie plaatsen op Roger Reijners en de boeking(en) van Roger Reijners voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Roger Reijners, BOEKINGSBUREAU Roger Reijners, BOEKINGSBURO Roger Reijners, ENTERTAINMENTBUREAU Roger Reijners, ENTERTAINMENTBURO Roger Reijners, ARTIESTENBUREAU Roger Reijners, BOEKINGSKANTOOR Roger Reijners, IMPRESARIAAT Roger Reijners, MUZIEKBURO Roger Reijners, MUZIEKBUREAU Roger Reijners, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Roger Reijners, ARTIESTENBOEKINGSBURO Roger Reijners, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Roger Reijners.

 

Offerte Roger Reijners aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag