Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Stefan Coppers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Stefan Coppers boeken?

Stefan Coppers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Stefan Coppers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Stefan Coppers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Stefan Coppers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Stefan Coppers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Stefan Coppers

Extra informatie Stefan Coppers

Stefan Coppers boeken als spreker
Onboard reporter Volvo Ocean Race

Zeilers zijn topsporters, net als voetballers en tennissers. Atleten! Zo ook de mannen in de Volvo Ocean Race. Maar waar de andere sporters een stadion hebben om hun kunsten te vertonen, zijn de heldendaden van de zeilers ver weg van de kijker. Midden op zee, in een zware storm waar niemand hen ziet. In de Volvo Ocean Race hebben ze daar het volgende op bedacht: de onboard reporter (OBR). Iemand die het hele avontuur meebeleeft en de zeilfans aan wal laat meegenieten. Maar wat nou als die OBR alleen maar in de weg loopt? Van alles verkeerd doet? En eigenlijk zo groen als gras is… Overleeft hij dan het leven aan boord, in de Zuidelijke Oceaan met windkracht 10 en huizenhoge golven?
Inzetbaarheid

Stefan Coppers is super-enthousiast. Tijdens zijn verhaal neemt hij de zaal mee in een virtuele reis rond de wereld. Met een lach en een traan. Opgepast! Niet voor mensen met een gevoelige maag: alleen de indrukwekkende beelden van de zee zetten hem al op z’n kop.
Biografie

Als klein jongetje groeide Stefan op met bootjes. In z’n optimistje fantaseerde hij van meedoen aan de Whitbread Round the World Race, de voorloper van de “Volvo Ocean Race”. Een waterratje was hij zeker, een echte topzeiler werd hij echter nooit.

Na een succesvol afgeronde studie Journalistiek werd hij regisseur bij de AVROTROS en verdween de zeil-droom langzaam uit beeld. Totdat er bij het Nederlandse Team Brunel een heel bijzonder plekje vrij kwam. Een plek waar de competenties niet zeilen betrof maar filmen, schrijven en fotograferen. Schipper Bouwe Bekking haalde Coppers aan boord. Aanvankelijk werd afgesproken voor één leg maar uiteindelijk voltooide hij de gehele race met Team Brunel.

Stefan Coppers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Stefan Coppers.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Stefan Coppers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Stefan Coppers en de eventuele overige kosten om een optreden van Stefan Coppers mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Stefan Coppers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Stefan Coppers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Stefan Coppers checken, een gratis optie plaatsen op Stefan Coppers en de boeking(en) van Stefan Coppers voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Stefan Coppers, BOEKINGSBUREAU Stefan Coppers, BOEKINGSBURO Stefan Coppers, ENTERTAINMENTBUREAU Stefan Coppers, ENTERTAINMENTBURO Stefan Coppers, ARTIESTENBUREAU Stefan Coppers, BOEKINGSKANTOOR Stefan Coppers, IMPRESARIAAT Stefan Coppers, MUZIEKBURO Stefan Coppers, MUZIEKBUREAU Stefan Coppers, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Stefan Coppers, ARTIESTENBOEKINGSBURO Stefan Coppers, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Stefan Coppers.

 

Offerte Stefan Coppers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag