Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Dorian van Rijsselberghe boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Dorian van Rijsselberghe boeken?

Dorian van Rijsselberghe boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dorian van Rijsselberghe.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dorian van Rijsselberghe.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dorian van Rijsselberghe ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dorian van Rijsselberghe plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dorian van Rijsselberghe

Extra informatie Dorian van Rijsselberghe

Dorian van Rijsselberghe boeken als spreker
Tweevoudig Olympisch Kampioen surfen

Dorian van Rijsselberghe is Nederlands beste windsurfer in de klasse RS:X. Op dit onderdeel behaalde Dorian op zowel de Olympische Spelen van Londen als van Rio de Janeiro een gouden medaille. Een unieke prestatie waardoor hij in een illuster rijtje van Nederlande sporters komt te staan.

Inzetbaarheid

Dorian is beschikbaar voor clinis, demonstraties en presentaties of basis van interview. Hij vertelt u graag vol passie over windsurfen en de weg naar goud. Daarnaast is hij in te zetten voor een windsurfclinic tijdens een winderinge dag in Nederland waarbij hij de fijne kneepjes van het vak leert.
Biografie

Dorian van Rijsselberghe is geboren op Texel. Al snel werd duidelijk dat hij gek is op watersporten. Op 13-jarige leeftijd wint Dorian zijn eerste Nederlandse titel. Dorian heeft heel zijn leven keihard gewerkt om de beste surfer in de klasse RS:X te worden. In 2011 werd hij wereldkampioen en in 2012 Olympisch Kampioen tijdens de spelen in Londen. Maar ook tijdens de Olympische Spelen van Rio de Janeiro in 2016 behaalt hij met groot gemak een gouden medaille. Naast zijn sportieve carrière zet Dorian zich in voor zijn eigen foundation, de Dorian Foundation. Met deze foundation ondersteund Dorian sporters met middelen die zij echt nodig hebben om hun doel te bereiken. Dorian geeft hierdoor zijn successen door aan anderen, zodat ook zij hun droom kunnen verwezenlijken.

Dorian van Rijsselberghe boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dorian van Rijsselberghe.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dorian van Rijsselberghe, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dorian van Rijsselberghe en de eventuele overige kosten om een optreden van Dorian van Rijsselberghe mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dorian van Rijsselberghe.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dorian van Rijsselberghe. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dorian van Rijsselberghe checken, een gratis optie plaatsen op Dorian van Rijsselberghe en de boeking(en) van Dorian van Rijsselberghe voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dorian van Rijsselberghe, BOEKINGSBUREAU Dorian van Rijsselberghe, BOEKINGSBURO Dorian van Rijsselberghe, ENTERTAINMENTBUREAU Dorian van Rijsselberghe, ENTERTAINMENTBURO Dorian van Rijsselberghe, ARTIESTENBUREAU Dorian van Rijsselberghe, BOEKINGSKANTOOR Dorian van Rijsselberghe, IMPRESARIAAT Dorian van Rijsselberghe, MUZIEKBURO Dorian van Rijsselberghe, MUZIEKBUREAU Dorian van Rijsselberghe, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dorian van Rijsselberghe, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dorian van Rijsselberghe, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dorian van Rijsselberghe.

 

Offerte Dorian van Rijsselberghe aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag