Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Churandy Martina boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Churandy Martina boeken?

Churandy Martina boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Churandy Martina.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Churandy Martina.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Churandy Martina ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Churandy Martina plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Churandy Martina

Extra informatie Churandy Martina

Churandy Martina boeken als spreker
Atleet

Atleet Churandy Martina heeft tot nu toe vier keer deelgenomen aan de Olympische Spelen waarbij hij twee keer uitkwam voor de Nederlandse Antillen en twee keer voor Nederland. Martina won twee Europese titels op de 200 meter en de 4 x 100 meter. In juni 2016 won hij in het Olympisch Stadion in Amsterdam de 100 meter sprint. Hij staat bekend om zijn positieve instelling en zijn glimlach. De uitspraak ‘Ik ben blij’ is onmiskenbaar verbonden aan Churandy Martina.
Inzetbaarheid

Churandy Martina kan op een positieve en humoristische manier uitleggen wat je moet doen om je doelen te bereiken en je grenzen te verleggen. Als Churandy Martina ergens is geweest met zijn aanstekelijke glimlach, is daarna iedereen ‘blij’. Door zijn vrolijke en energieke bijdrage geeft hij het event een bijzonder uniek en onvergetelijk karakter.
Biografie

Churandy Martina is vanaf zijn kinderjaren in Curaçao al sportief. Zo is hij opgegroeid met voetbal, softbal en volleybal. Op zijn veertiende maakte deze sporten plaats voor een nieuwe sport, namelijk atletiek. Naast zijn school had hij er alles voor over om de top van zijn sport te bereiken en hiervoor stond hij iedere ochtend vroeg op om naar de atletiekbaan te gaan. In het jaar 2000 (waarin hij op zestienjarige leeftijd bijna naar de Olympische Spelen in Sydney mocht gaan) kreeg Martina een zware liesblessure en heeft hier lange tijd van moeten herstellen.

Toch heeft Martina aan vier Olympische Spelen meegedaan in zijn carrière en grote successen behaald waarvan zijn persoonlijk record op de Olympische Spelen in Londen de grootste was. Puur door doorzettingsvermogen en zijn positieve instelling is Martina aan de top van zijn sport gekomen en is hij uitgegroeid tot een van de bekendste en snelste mannelijke Nederlandse atleten. Tijdens het EK van juni 2016 in het Olympisch Stadion in Amsterdam werd Churandy Martina Europees Kampioen op de 100 meter sprint. Tijdens de Olympische Spelen van Rio de Janeiro behaald Churandy een finaleplaats op de 200 meter waar hij maar net buiten de medailles valt.

Churandy Martina boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Churandy Martina.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Churandy Martina, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Churandy Martina en de eventuele overige kosten om een optreden van Churandy Martina mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Churandy Martina.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Churandy Martina. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Churandy Martina checken, een gratis optie plaatsen op Churandy Martina en de boeking(en) van Churandy Martina voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Churandy Martina, BOEKINGSBUREAU Churandy Martina, BOEKINGSBURO Churandy Martina, ENTERTAINMENTBUREAU Churandy Martina, ENTERTAINMENTBURO Churandy Martina, ARTIESTENBUREAU Churandy Martina, BOEKINGSKANTOOR Churandy Martina, IMPRESARIAAT Churandy Martina, MUZIEKBURO Churandy Martina, MUZIEKBUREAU Churandy Martina, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Churandy Martina, ARTIESTENBOEKINGSBURO Churandy Martina, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Churandy Martina.

 

Offerte Churandy Martina aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag