Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Annette Gerritsen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Annette Gerritsen boeken?

Annette Gerritsen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Annette Gerritsen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Annette Gerritsen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Annette Gerritsen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Annette Gerritsen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Annette Gerritsen

Extra informatie Annette Gerritsen

Annette Gerritsen boeken als spreker
Olympisch medaille winnares schaatsen

Op 16 februari 2010 klapt Annette Gerritsen snoeihard onderuit in de eerste bocht van haar Olympische 500 meter. Een droom valt duigen. Met geloof en vertrouwen in eigen kunnen revancheert ze zich twee dagen na de crash met een zilveren medaille, op slechts 0,02 van een gouden! Tijdens het NK in 2009 werd ze bij het NK afstanden Nederlands kampioen op de 500, 1000 èn 1500 meter. Een prestatie die één keer eerder was behaald door een schaatsster op deze afstanden. Een rode draad in haar carrière is dat zij haar keuzes op gevoel maakt. Vandaag de dag doet ze dat nog steeds of het nu gaat om teamkeuze, voeding, fysieke inspanning of een commerciële uitdaging zoals haar analiste rol bij de NOS tijdens de Olympische Spelen in Sotsji.

Inzetbaarheid

Annette Gerritsen is beschikbaar voor presentaties, dagvoorzitterschappen, interviews. Tijdens haar presentaties spreekt ze over haar weg naar een volwassen topsportster. Hoe ze geleerd heeft doelen te stellen, zichzelf hierin heeft ontwikkeld en erachter kwam dat schaatsen zoveel meer is dan alleen ‘zo snel mogelijk een rondje schaatsen’. Over hoe belangrijk het is dat je iemand tegenkomt in je carrière die in je gelooft en je mogelijkheden ziet. En spreekt ze over ‘boven jezelf uitstijgen’ en ‘omgaan met tegenslagen’.
Biografie

Zodra Annette kan lopen krijgt ze dubbele ijzertjes onder. Als A-junior komt Annette in Jong Oranje (JO) samen met toppers als Ireen Wüst en Sven Kramer. De ploeg wordt de meest succesvolle JO lichting tot dan toe. Ze mag als junior het WK sprint en enkele World cups bij de Senioren meerijden. In het Olympisch seizoen van 2006 maakt ze de overstap naar de schaatsploeg van Jac Orie. Onder de vleugels van Jac Orie ontpopt Gerritsen zich tot een sprintster van formaat. Haar echte doorbraak komt in seizoen 2007-2008 als zij in een kolkend Thialf haar eerste medaille schaatst op het WK sprint. Het smaakt naar meer en dat jaar wordt ze 3e op zowel de 500 meter als de 1000 meter op de WK afstanden in Nagano. Tijdens de jaren die volgen is ze een vaste klant op het podium bij de World cups op de 500 en 1000 meter. In Vancouver in 2010 wint ze haar tot nu toe mooiste prijs, een Zilveren Olympische medaille!

In april 2010 begint Annette samen met Marianne Timmer en Margot Boer haar eigen schaatsploeg. Het is het eerste schaatsteam dat volledig bestaat uit vrouwen! Helaas duurt het maar even want in oktober scheurt Annette haar hamstring en begint aan een revalidatie van 12 weken. In februari 2011 maakt ze haar internationale comeback met een zilveren medaille tijdens het WK sprint in Heerenveen. In 2012 besluit ze terug te keren naar Jac Orie. Er is dan echter nog geen sponsor voor de ploeg. Voor het gesprek met Danone Activia maakt Annette een promotiefilmpje over de vrouwen schaatsploeg. Het valt erg in de smaak bij de sponsor en vanaf dan kleuren de dames van Orie Activia groen! Helaas krijgt Annette dat jaar ziekte van Pfeiffer waardoor dat jaar en helaas ook het Olympisch jaar in het water valt. Toch gaat ze naar de Olympische Spelen van Sotsji in 2014 maar niet als schaatsser maar als analiste bij de NOS.

Momenteel is Annette aan het revalideren van een chronische slijmbeurs ontsteking. Haar droom is om nog een keer te schitteren op de schaats. Dat is tenslotte het mooiste wat er is! Leven voor de sport, alles doen en laten om je doel te bereiken. En als dat dan lukt is het gevoel onbeschrijfelijk.

Annette Gerritsen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Annette Gerritsen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Annette Gerritsen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Annette Gerritsen en de eventuele overige kosten om een optreden van Annette Gerritsen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Annette Gerritsen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Annette Gerritsen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Annette Gerritsen checken, een gratis optie plaatsen op Annette Gerritsen en de boeking(en) van Annette Gerritsen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Annette Gerritsen, BOEKINGSBUREAU Annette Gerritsen, BOEKINGSBURO Annette Gerritsen, ENTERTAINMENTBUREAU Annette Gerritsen, ENTERTAINMENTBURO Annette Gerritsen, ARTIESTENBUREAU Annette Gerritsen, BOEKINGSKANTOOR Annette Gerritsen, IMPRESARIAAT Annette Gerritsen, MUZIEKBURO Annette Gerritsen, MUZIEKBUREAU Annette Gerritsen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Annette Gerritsen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Annette Gerritsen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Annette Gerritsen.

 

Offerte Annette Gerritsen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag