Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Dimi de Jong boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Dimi de Jong boeken?

Dimi de Jong boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dimi de Jong.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dimi de Jong.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dimi de Jong ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dimi de Jong plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dimi de Jong

Extra informatie Dimi de Jong

Dimi de Jong boeken als spreker
Freestyle snowboarder

Dimi de Jong is het grootste snowboardtalent van Nederland. De pas 21-jarige Hagenees heeft zich de afgelopen jaren nadrukkelijk in de wereldtop gemeld en nam deel aan de Olympische Winterspelen 2014 in Sotsji.
Inzetbaarheid

Dimi de Jong is inzetbaar voor presentaties op interviewbasis en snowboardclinlics. Beide worden gekenmerkt door Dimi zijn ongekende enthousiasme en passie voor de sport.
Biografie

Dimi de Jong begint op zijn achtste met snowboarden in Snowworld Zoetermeer. Hij heeft meteen de smaak te pakken en wil vanaf dat moment niks anders. Als junior wint Dimi alle onderdelen op het NK en wordt hij Wereldkampioen in 2011 op de Big Air en in 2012 op de Slopestyle. Dimi maakt zijn wereldbekerdebuut in oktober 2008 in Saas Fee en draait hij vol mee in het internationale circuit. In 2012 wint Dimi zijn eerste wereldbeker op het onderdeel Slopestyle in Stoneham, Canada. In Sotsji nam Dimi de Jong deel aan de Olympische Winterspelen.

Dimi de Jong boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dimi de Jong.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dimi de Jong, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dimi de Jong en de eventuele overige kosten om een optreden van Dimi de Jong mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dimi de Jong.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dimi de Jong. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dimi de Jong checken, een gratis optie plaatsen op Dimi de Jong en de boeking(en) van Dimi de Jong voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dimi de Jong, BOEKINGSBUREAU Dimi de Jong, BOEKINGSBURO Dimi de Jong, ENTERTAINMENTBUREAU Dimi de Jong, ENTERTAINMENTBURO Dimi de Jong, ARTIESTENBUREAU Dimi de Jong, BOEKINGSKANTOOR Dimi de Jong, IMPRESARIAAT Dimi de Jong, MUZIEKBURO Dimi de Jong, MUZIEKBUREAU Dimi de Jong, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dimi de Jong, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dimi de Jong, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dimi de Jong.

 

Offerte Dimi de Jong aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag