Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Erben Wennemars boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Erben Wennemars boeken?

Erben Wennemars boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Erben Wennemars.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Erben Wennemars.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Erben Wennemars ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Erben Wennemars plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Erben Wennemars

Extra informatie Erben Wennemars

Erben Wennemars boeken als spreker
Meervoudig Wereldkampioen schaatsen en analist

Erben Wennemars is zonder twijfel de meest enthousiaste schaatser die Nederland heeft gekend. Erben wordt in zijn imposante schaatscarrière twee keer wereldkampioen sprint en pakte brons op de Olympische Spelen van Turijn. Erben zet zich tegenwoordig met evenveel enthousiasme in voor het Jeugdsportfonds. Daarnaast is hij ambassadeur van de Meeùs Runclub, adviseur op sportmarketing-gebied, trainer en coach voor jong schaatstalent, columnist voor het AD, analyticus bij de NOS, bestuurslid van PEC ZWOLLE United, radiopresentator voor de Nieuws BV, veelvuldig deelnemer aan hardloopevenementen en motiverende spreker voor bijna elk soort publiek.

Inzetbaarheid

Erben Wennemars is enthousiast, gedreven en ambitieus. In zijn presentaties vertelt hij over zijn carrière, letterlijk van vallen tot opstaan. Centraal hierin staan thema’s als persoonlijke ontwikkeling, passie, intrinsieke motivatie en grenzen verleggen.
Biografie

Erben Wennemars is een echte sprinter. Hij doet alles het liefst zo snel mogelijk. Zijn enthousiasme en gedrevenheid waren op het ijs altijd duidelijk waarneembaar. Zijn slag, zo kenmerkend, krachtig, ongeduldig en getergd. Zijn wil om te winnen was overduidelijk. Erben Wennemars heeft jarenlang gedomineerd op de korte afstanden. Vanaf 1998 behoorde hij tot de absolute top. Samen met Jan Bos was hij de troef op de Olympische Spelen in Nagano in datzelfde jaar. Zijn eerste grote internationale succes boekte Erben in 2003. Hij werd Wereldkampioen op de 1.000 en 1.500 meter en een jaar later werd hij Wereldkampioen sprint. In 2004 werd hij vanwege zijn prestaties geëerd met de titel ’Sportman van het Jaar’. In 2005 werd hij weer Wereldkampioen sprint. In 2006 won hij individueel Olympisch brons op de 1.000 meter en op de ploegenachtervolging met Kramer, Verheijen, Ritsma en Tuitert.

Na zijn actieve schaatscarrière werd Erben regelmatig benaderd om zich in te zetten voor verschillende ‘goede doelen’. Dat werd al snel onoverzichtelijk. Erben wilde zélf goed doen. En dus bedacht hij Erbens Natuurijs. Een heerlijk biologische yoghurtijsje dat een jaar lang verkocht werd in de Albert Heijn, waarvan de opbrengst ten goede kwam aan het Jeugdsportfonds. Daarnaast is hij ambassadeur van de Meeùs Runclub. Inmiddels is Erben het vaste gezicht bij de NOS Studio Sport rondom de schaatswedstrijden. Daarnaast is hij elke maandagmiddag te beluisteren in het sportblok bij De Nieuws BV op NPO radio 1. In de zomer van 2014 op De Parade en in mei 2015 in De Kleine Komedie was hij te zien in het theaterprogramma ‘Sportmonologen’ waarbij hij in vijftien minuten zijn persoonlijke verhaal vertelde. In september 2015 kreeg Erben Wennemars de Majoor Bosshardtprijs toebedeeld vanwege zijn werkzaamheden voor het Jeugdsportfonds. Tijdens de Olympische Spelen in Rio had Erben een dagelijkse rubriek in het programma Studio Olympic Parc, waarin hij liet zien waarover hij zich verbaasde tijdens de Spelen.

Erben Wennemars boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Erben Wennemars.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Erben Wennemars, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Erben Wennemars en de eventuele overige kosten om een optreden van Erben Wennemars mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Erben Wennemars.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Erben Wennemars. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Erben Wennemars checken, een gratis optie plaatsen op Erben Wennemars en de boeking(en) van Erben Wennemars voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Erben Wennemars, BOEKINGSBUREAU Erben Wennemars, BOEKINGSBURO Erben Wennemars, ENTERTAINMENTBUREAU Erben Wennemars, ENTERTAINMENTBURO Erben Wennemars, ARTIESTENBUREAU Erben Wennemars, BOEKINGSKANTOOR Erben Wennemars, IMPRESARIAAT Erben Wennemars, MUZIEKBURO Erben Wennemars, MUZIEKBUREAU Erben Wennemars, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Erben Wennemars, ARTIESTENBOEKINGSBURO Erben Wennemars, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Erben Wennemars.

 

Offerte Erben Wennemars aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag