Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Remy Bonjasky boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Remy Bonjasky boeken?

Remy Bonjasky boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Remy Bonjasky.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Remy Bonjasky.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Remy Bonjasky ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Remy Bonjasky plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Remy Bonjasky

Extra informatie Remy Bonjasky

Remy Bonjasky boeken als spreker
Voormalig K1-vechter

Remy Bonjasky staat bekend om zijn ‘flying knee’. Deze bijzondere traptechniek leverde Remy de bijnaam de Flying Gentleman op. Remy is één van de beste kickboxers van de wereld. Zo won hij in 2003, 2004 en 2008 het K1 World Championship.
Inzetbaarheid

Remy Bonjasky is beschikbaar voor clinics, workshops, demonstraties, openingen en presentaties. Remy sluit door zijn jarenlange ervaring in de vechtsport zeer goed aan bij de thema’s doorzetten, doelen stellen, omgaan met tegenslag, teambuilding en grenzen verleggen.
Biografie

Remy Bonjasky verhuisd op 5-jarige leeftijd van Paramaribo met zijn moeder, broer en zus naar Nederland. Toen Remy jong was had hij als droom om profvoetballer te worden. Op 16-jarige leeftijd brak Remy echter zijn been waardoor hij nooit meer zijn oude niveau haalde en besloot met voetbal te stoppen. Remy begint op 18-jarige leeftijd met de sport Thai boksen. Al snel bleek dat Remy een groot talent had voor de vechtsport. Na zes maanden trainen vocht Remy zijn eerste wedstrijd die hij meteen won. Remy staat bekend om zijn ‘flying knee’ en kreeg ook de toepasselijke bijnaam The Flying Gentlemen. Deze bijnaam werd gegeven doordat Remy een uitstekend uithangbord is voor de vechtsport. In 2003 realiseerde Remy zijn grote droom door het K1 Grand Prix Championschip te winnen. Dit herhaalde hij in 2004 en 2008. Op dit moment vecht Remy nog steeds wedstrijden en heeft hij zijn eigen Bonjasky Academy waar hij talenten en recreanten de normen en waarden van de vechtsport bijbrengt.

Remy Bonjasky boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Remy Bonjasky.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Remy Bonjasky, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Remy Bonjasky en de eventuele overige kosten om een optreden van Remy Bonjasky mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Remy Bonjasky.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Remy Bonjasky. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Remy Bonjasky checken, een gratis optie plaatsen op Remy Bonjasky en de boeking(en) van Remy Bonjasky voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Remy Bonjasky, BOEKINGSBUREAU Remy Bonjasky, BOEKINGSBURO Remy Bonjasky, ENTERTAINMENTBUREAU Remy Bonjasky, ENTERTAINMENTBURO Remy Bonjasky, ARTIESTENBUREAU Remy Bonjasky, BOEKINGSKANTOOR Remy Bonjasky, IMPRESARIAAT Remy Bonjasky, MUZIEKBURO Remy Bonjasky, MUZIEKBUREAU Remy Bonjasky, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Remy Bonjasky, ARTIESTENBOEKINGSBURO Remy Bonjasky, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Remy Bonjasky.

 

Offerte Remy Bonjasky aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag