Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Gregory Sedoc boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Gregory Sedoc boeken?

Gregory Sedoc boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gregory Sedoc.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gregory Sedoc.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gregory Sedoc ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gregory Sedoc plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Gregory Sedoc

Extra informatie Gregory Sedoc

Gregory Sedoc boeken als spreker
Atleet & analist NOS

De geboren Amsterdammer Gregory Sedoc behaalde uitstekende prestaties in de internationale atletiekwereld en baarde daarnaast opzien door een goede functie te bekleden bij de Nederlandse Defensie. Gregory is een leider, motivator en heeft ruime ervaring in het geven van (hardloop)clinics.
Inzetbaarheid

Gregory Sedoc was de laatste jaren één van Nederlands beste atleten op de baan en heeft deelgenomen aan zowel de Olympische Spelen van Athene, Beijing als Londen. Daarnaast was Gregory jarenlang in dienst bij de Nederlandse Defensie. Met zijn Olympische ervaring én militaire discipline weet hij iedere clinic, lezing of symposium te voorzien van extra power.
Biografie

Gregory Sedoc groeide op in Amsterdam en trainde al op zijn zesde bij atletiekvereniging AAC in onze hoofdstad. Doordat zijn ouders ook atleten waren, was de keuze voor atletiek al snel gemaakt voor de kleine Gregory. Hij behaalde in zowel 2003 als 2004 de Nederlandse titel op de 60 meter indoor hordelopen. Het grootste succesjaar van Gregory was in 2007. Allereerst werd hij in Nederland voor de vierde keer Nederlands kampioen op de 60 meter horden, waarna hij in het Engelse Birmingham vriend en vijand wist te verrassen door Europees kampioen te worden op diezelfde afstand. In de jaren er na, nam Gregory nog tweemaal deel aan de Olympische Spelen, maar wist hij geen prestigieuze prijzen te winnen en focuste hij zich meer op z’n maatschappelijke carrière.
Vooral het geven van (hardloop)clinics aan verschillende doelgroepen is een kwaliteit waar Gregory zich de laatste jaren sterk in heeft gespecialiseerd, waardoor hij deelnemers altijd zeer goed weet te motiveren en enthousiasmeren. Op dit moment is Gregory ook analist bij de NOS tijdens de verschillende atletiekdisciplines.

Gregory Sedoc boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Gregory Sedoc.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gregory Sedoc, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Gregory Sedoc en de eventuele overige kosten om een optreden van Gregory Sedoc mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gregory Sedoc.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Gregory Sedoc. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Gregory Sedoc checken, een gratis optie plaatsen op Gregory Sedoc en de boeking(en) van Gregory Sedoc voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Gregory Sedoc, BOEKINGSBUREAU Gregory Sedoc, BOEKINGSBURO Gregory Sedoc, ENTERTAINMENTBUREAU Gregory Sedoc, ENTERTAINMENTBURO Gregory Sedoc, ARTIESTENBUREAU Gregory Sedoc, BOEKINGSKANTOOR Gregory Sedoc, IMPRESARIAAT Gregory Sedoc, MUZIEKBURO Gregory Sedoc, MUZIEKBUREAU Gregory Sedoc, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Gregory Sedoc, ARTIESTENBOEKINGSBURO Gregory Sedoc, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Gregory Sedoc.

 

Offerte Gregory Sedoc aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag