Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Bert Pessink boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bert Pessink boeken?

Bert Pessink boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bert Pessink.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bert Pessink.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bert Pessink ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bert Pessink plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Bert Pessink

Extra informatie Bert Pessink

Bert Pessink boeken als spreker
Presentator

Bert Pessink is de Stem van Hardlopend Nederland, als vaste presentator van alle grote hardloopevenementen van Nederland maakt hij met zijn enthousiasme en deskundigheid voor topper, trimmer en toeschouwer van elk evenement een klinkend succes.
Inzetbaarheid

Bert Pessink weet als (sport) presentator de top- en breedte sport te vertalen naar het publiek en de deelnemers, hij is inzetbaar als commentator of spreekstalmeester bij een sportevenement, tijdens sportclinics, als duopresentator of als interviewer/aangever van bekende topsporters.
Biografie

Na zijn actieve sportcarrière als loper, fietser en langebaanzwemmer is Bert Pessink (51) uit Roosendaal al meer dan 30 jaar de Stem van veel grote hardloopevenementen door heel Nederland waaronder de bekende Zevenheuvelenloop, de Dam tot Damloop, de City-Pier-Cityloop en de grote stadmarathons van Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Verder is hij de vaste presentator van de grootste LadiesRuns van Nederland waaronder de Marikenloop en de Utrechtse Meidenloop. Ook de grootste buisinessloop van Nederland, de ZuidasRun in Amsterdam staat op zijn programma. Allemaal evenementen met veel deelnemers, toeschouwers, tv-coverage en A-sponsoren. Tijdens deze wedstrijden passeerden talloze kampioenen en beroemdheden zijn microfoon voor een praatje. Bert noemt zichzelf graag infotainer, hij geeft deskundige informatie in combinatie met luchtig entertainment. Dit maakt zijn vorm van presenteren prima om naar te luisteren.

Naast het hardlopen was Bert al betrokken bij de presentatie van het Nike Park tijdens het EK Voetbal 2000, trendy Inline Skate Events door heel Nederland, Internationale Triatlons, een aanval op het wereldrecord Aerobics op het Malieveld in Den Haag en als presentator op een VIP locatie tijdens het Grand Depart van de Tour de France in Utrecht 2015. Bert Pessink heeft naast het commentaar ook organisatorisch oog voor het bewaken van de tijdslijnen van het programma en is hij specialist in het doen van prijsuitreikingen en huldigingen.

Bert Pessink boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bert Pessink.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bert Pessink, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bert Pessink en de eventuele overige kosten om een optreden van Bert Pessink mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bert Pessink.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bert Pessink. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bert Pessink checken, een gratis optie plaatsen op Bert Pessink en de boeking(en) van Bert Pessink voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bert Pessink, BOEKINGSBUREAU Bert Pessink, BOEKINGSBURO Bert Pessink, ENTERTAINMENTBUREAU Bert Pessink, ENTERTAINMENTBURO Bert Pessink, ARTIESTENBUREAU Bert Pessink, BOEKINGSKANTOOR Bert Pessink, IMPRESARIAAT Bert Pessink, MUZIEKBURO Bert Pessink, MUZIEKBUREAU Bert Pessink, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bert Pessink, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bert Pessink, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bert Pessink.

 

Offerte Bert Pessink aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag